FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Ηλειακός Βαρθολομιού 2-3: Μεγάλη νίκη στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας 2-3 τον Ολυμπιακό στα Σαβάλια. Η ομάδα του Μιχάλη Καλαρίτη αποδείχτηκε πιο εύστοχη και μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Το 0-1 έγινε στο 9΄ με τον 16χρονο Γιώργο Τσιράκη, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κουτσαβίτη, ύστερα από κάθετη του Ραυτόπουλου. Νωρίτερα, στο 5΄, ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κολτσίδα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 25΄ ισοφάρισαν με πέναλτι του Αντωνόπουλου, σε χέρι του Μπελεκούκια, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Ραυτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-2 από σέντρα του Πέτρου Τσουκαλά και στο 58΄ έγινε το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράλλη, πέναλτι που κέρδισε ο Πέτρος Τσουκαλάς από τον Λάμπη Μαρκόπουλο, με τον Ολυμπιακό να ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε παράβαση. Από κει και πέρα η ομάδα των Σαβαλίων πίεσε πολύ, είχε αρκετές φάσεις για γκολ με Σταυρούλια (σουτ στο δοκάρι) και Μπουγονικολό και μείωσε στο 85΄ με κεφαλιά του Ρούνη από σέντρα του Μπουγονικολού. Στο 90΄ το απευθείας φάουλ του «Φίγκο» πέρασε λίγο άουτ και ο Ηλειακός πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κολτσίδας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για διαμαρτυρία.

Ολυμπιακός Σ.:  Κουτσαβίτης, Μπουγονικολός, Τσακοπιάκος, Μ. Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος (60΄ Ρούνης), Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος, Κολτσίδας (75΄ Σαββανίδης), Γεωργίου (75΄ Γιαννακόπουλος).

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Μπελεκούκιας, Χατζηγιάννης, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης, Κουλούρης, Δ. Τσουκαλάς, Τσιράκης (55΄ Πανόπουλος), Ράλλης (62΄ λ.τρ. Κορκός), Ραυτόπουλος (80΄ Α. Μαγαρώνης), Π. Τσουκαλάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος