FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Ανακοίνωση-διαμαρτυρία για το ματς στο Λαντζόι

Ημερομηνία: 16-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διοίκηση, ποδοσφαιρική ομάδα και οι φίλαθλοί μας, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία τους επειδή, στον αγώνα του Σαββάτου, 12/01/19 στο Λαντζόι, με την ομάδα του Ενιπέα, συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου από διοικητικούς παράγοντες της αντιπάλου ομάδας απαράδεκτα γεγονότα.

Συγκεκριμένα όπως και ο διαιτητής έγραψε στο Φ.Α.:

«…στο 70΄απομάκρυνα από τον πάγκο της ομάδας Ενιπέα Λαντζοΐου τον φροντιστή κ. Μπακοβασίλη Νικόλαο, διότι χτύπησε χαστούκι στο πρόσωπο αντίπαλο παίκτη σε φυσική διακοπή» και πιο κάτω γράφει ότι «στο 85΄φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας Ενιπέα Λατζοΐου πέταξε ομπρέλα σε αντίπαλο παίκτη, με σκοπό να τον χτυπήσει μέσα στο γήπεδο σε φυσική διακοπή χωρίς να τον πετύχει».

Τέτοιου είδους «φιλοξενία» δεν αρμόζει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Σαβαλίων, ο οποίος έχει δείξει και αποδείξει στο παρελθόν ότι διακατέχεται από φίλαθλο πνεύμα, σεβόμενος όλες τις ομάδες με τις οποίες αγωνίζεται, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους τους.

Εκφράζουμε τα έντονα παράπονα μας, όσον αφορά την διαιτησία, για την αγωνιστική και πειθαρχική διαχείριση του αγώνα η οποία μας θίγει.

Αναρωτιόμαστε πόσο διαφορετική αξία και σημαντικότητα έχει το χτύπημα παράγοντα σε παίχτη από το χτύπημα παράγοντα σε διαιτητή, γιατί στην δεύτερη περίπτωση θα είχε διακοπεί ο αγώνας.

Η ευθύνη αποτροπής τέτοιων θλιβερών γεγονότων βαραίνει όλους και προπάντων την διοργανώτρια αρχή, η οποία πρέπει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια τιμωρίας στη συγκεκριμένη περίπτωση και όχι να δείξει ανοχή και να γίνει οδηγός για τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σαβαλίων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος