FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Κεραυνός Βρ. 3-2: Νίκη ο Ολυμπιακός, φωνές ο Κεραυνός!

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Ολυμπιακός Σαβαλίων, με αρκετούς μικρούς να αγωνίζονται, νίκησε 3-2 τον Κεραυνό Βρίνας και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ του και ήταν με μόλις ένα φιλικό όλο κι όλο πριν την πρεμιέρα, δίνει μεγάλη αξία στη νίκη του. Ο Κεραυνός έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Παναγόπουλου, κάνοντας λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-1 και για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του λίγα λεπτά μετά, σε χέρι αμυντικού!

Η ομάδα του Ν. Αλεξανδρόπουλου μπήκε καλύτερα στο ματς, στο 12΄ είχε σουτ του Κηπουρού λίγο άουτ και προηγήθηκε στο σκορ στο 15΄ με τον Κιάμο ύστερα από λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα Σούσουρα. Ο Ολυμπιακός του Ε. Λυμπέρη, ισορρόπησε στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 24΄ με ατομική προσπάθεια του Θανάση Νικολόπουλου. Στο 31΄ το σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο Φιλιππόπουλος και το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63΄ ο Παναγόπουλος σφύριξε πέναλτι  υπέρ του Ολυμπιακού, κάτι που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Κεραυνού. Ο Κώστας Ρούνης το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 2-1 και λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

Στο 75΄ ο νεοεισελθών Μικελόπουλος είχε καλό σουτ να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο 83΄ σε μια αντεπίθεση ο Παναγιωτόπουλος έστρωσε στο νεαρό Κότσιαλη και αυτός έγραψε το 3-1. Στο 87΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 3-2, ξανά με τον Κιάμο, ύστερα από απευθείας φάουλ του Κηπουρού στο δοκάρι. Και στο 92΄ λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, με τον Ηλιόπουλο να χάνει μεγάλη ευκαιρία από πολύ κοντά, ύστερα από φάουλ-γέμισμα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός Σ.: Σούσουρας, Βλασσόπουλος, Μπελεκούκιας, Ρούνης, Σαββανίδης, Κουμουκέλης (55΄ Πρίφτι), Νικολόπουλος, Κολτσίδας, Παναγιωτόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπατζαλής (80΄ Κότσιαλης).

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Βουρλούμης (75΄ Πρίνος), Κατσαμπός, Φωτόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καλαμαράς, Κιάμος, Δούφας (75΄ Μικελόπουλος), Κηπουρός, Κουής (64΄ Ηλιόπουλος), Γκολφίνος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος