FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Ηλειακός Λ. 1-1: Κερδισμένος ο Ηλειακός

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός Σαβαλίων και Ηλειακός Λεχαινών έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένο τον Ηλειακό, που δίνει μάχη να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Ο Ολυμπιακός δύσκολα πλέον θα προλάβει να μπει στα πλέι-οφ. Στο 27΄ ο Αβραμόπουλος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, με σουτ έξω από την περιοχή (1-0). Ο Ηλειακός πίεσε στη συνέχεια και το πλασέ του Μπουρούκη στο 32΄ απέκρουσε ο Κόλλιας. Στο 37΄ ο Μπούτσι έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Κράγκαρη και στο 44΄ το σουτ του Μπουρούκη απέκρουσε ο Κόλλιας.

Στην επανάληψη, η πίεση του Ηλειακού συνεχίστηκε και στο 53΄ ο Κράγκαρης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κόλλια. Εν τέλει στο 74΄ ο Κράγκαρης με ωραίο σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Στο 90΄ σουτ του Μπούτσι απέκρουσε ο Σερέτης και νέο σουτ του Αβραμόπουλου, απέκρουσε ξανά ο Σερέτης και κράτησε το 1-1.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Θ. Τσακοπιάκος (87΄Σταυρούλιας), Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Γιαννακόπουλος, Μαρκόπουλος, Γεωργίου (55΄Κάσσας), Κ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος, Αβραμόπουλος, Μπούτσι.

Ηλειακός: Σερέτης, Στριγάς, Χριστοφοράτος, Β. Κόστα, Μουσερής, Γκίνης, Κράγκαρης, Κωστόπουλος (90+΄Κασσιανός), Ράλλης (90+΄Σαραντούλιας), Μπουρούκης (90+΄Λ. Κόστα), Κουρλός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος