FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακοί Αγώνες – Συγκλονίζει ο Ιακωβίδης: “Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση”

Ημερομηνία: 31-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με δάκρυα στα μάτια, ο Θόδωρος Ιακωβίδης έκανε κατάθεση ψυχής στις τελευταίες δηλώσεις του πριν την αποχώρησή του από την άρση βαρών.


Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πήγε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια διοργάνωση που έμελλε να είναι και η τελευταία της καριέρας του. Ο Ελληνας αρσιβαρίστας αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, αλλά το έκανε με πόνο ψυχής, αποκαλύπτοντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως για να φτάσει σε αυτή την απόφαση έχει έρθει στα όριά του και κυρίως στο οικονομικό.

Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε πρώτα στην παρουσία του στο β’ γκρουπ, λέγοντας:

«Συγγνώμη για το τρέμουλο στη φωνή. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα. Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100% των δυνατοτήτων μου. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού. Πέρασα ένα μήνα βαριά με προπόνηση. Δεν έχω παράπονο. Έκανα παραπάνω από αυτά που έκανα στην προπόνηση τις τελευταίες ημέρες. Δεν είχα πολύ προπόνηση στα πόδια μου. Στο τέλος ήθελα να κάνω μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητές μου αλλά δεν βγήκε».

Ιακωβίδης: «Συγγνώμη, αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια»

Στη συνέχεια, ο πρωταθλητής των 96κ. με τρεμάμενη φωνή, αποκάλυψε τις δυσκολίες που περνάει και πως αυτές τον ώθησαν στο να σταματήσει την άρση βαρών, καθώς προέχει η επιβίωσή του.

«Κλαίω από στενοχώρια, όχι γιατί δεν πήγα καλά, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω. Να ηρεμήσω. Και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ότι αυτοί ήταν το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίζω».

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος