FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η συγγνώμη της Ιαπωνίας για την προσπάθεια Πετρούνια

Ημερομηνία: 25-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
petrounias-leuteris6

Η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας ζήτησε συγνώμη από την ΕΡΤ και από τους Έλληνες τηλεθεατές που δεν μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ertnews.gr, που σημειώνει πως την επιλογή στη μετάδοση των αθλημάτων και των αθλητών γίνεται από τους διοργανωτές και η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη σε αυτό.

Την ευθύνη ανέλαβε εξ ολοκλήρου η εταιρεία παραγωγής κάλυψης των αγώνων γυμναστικής για λογαριασμό του οργανισμού OBS.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ για την ΕΡΤ

Ανακοίνωσε για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων εξέδωσε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.», αναφέρει.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων», καταλήγει.

Πηγή: topontiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος