FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Πανηλειακός 0-2: Μόνος στην κορυφή, με Καράμπελα

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με δύο γκολ του Καράμπελα ο Πανηλειακός πέρασε από το Γούμερο και είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας

 

Ο Πανηλειακός πέρασε από το Γούμερο (0-2) με πρωταγωνιστή το Νίκο Καράμπελα (φωτό), που πέτυχε και τα δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Νίκης Τραγανού στη Ν.Μανωλάδα είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Α1 DEDALOS SECURITY. H ομάδα των Τρυφωνόπουλου-Θεοδωρακόπουλου παρουσίασε καλό πρόσωπο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο α΄ ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Πρέντι και άνοιξε το σκορ στο 33΄ με τον Καράμπελα από κάθετη πάσα του Τζανέτου. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι είχαν άλλα δύο δοκάρια με τους Τσαγκάρη, Καράμπελα και σκόραραν ξανά με τον Καράμπελα στο 75΄, με κεφαλιά από σέντρα του Τσαγκάρη και σφράγισαν έτσι τη νίκη τους. Η Ολυμπιάδα που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο τον Παναγιώτη Ρήγα ήταν αξιόμαχη και είχε μια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 65΄ με τον Κωνσταντόπουλο που πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Π. Φωτακόπουλος, Σοφ. Μπίρμπας (75’ λ.τρ. Τζουανόπουλος), Κολοβάδης, Στ. Μπίρμπας, Θ. Καλαντζής, Ι. Φωτακόπουλος, Μπάλλας, Ν. Ροδόπουλος (46’ Ι. Φωτακόπουλος), Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος (70’ Παπαπέτρου), Δαλαβούρας (65’ Κωστόπουλος), Κολόκας, Κωτσάκης, Πολίτης, Πρέντι, Τζανέτος (85’ Διονυσόπουλος), Έλιοτ (85’ Αρβανίτης), Καράμπελας (76’ Κακόγιαννος), Τσαγκάρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος