FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Ολυμπιακός Σ. 1-1: Στα Σαβάλια η πρόκριση

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιάδα και Ολυμπιακός Σαβαλίων αναδείχτηκαν χθες ισόπαλοι 1-1 στο Γούμερο, στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας και η πρόκριση στο μεγάλο τελικό θα κριθεί στα Σαβάλια.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα έγινε στο 26΄. Ο Γεωργίου βγήκε τετ-α-τετ, προσπάθησε να αποφύγει τον Κόλλια, ανατράπηκε και δόθηκε πέναλτι από το διαιτητή Χρήστο Κούλη, ο οποίος έκρινε πως ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού προσπάθησε να παίξει τη μπάλα κι γι’ αυτό δεν απέβαλλε τον Κόλλια, δείχνοντάς του κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γ. Ροδόπουλος, αλλά απέκρουσε στη δεξιά  γωνία του ο Κόλλιας.

Στο 33′ ο Διαμαντάκος έκλεψε, βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Γ. Ροδόπουλο, που πλάσαρε άουτ.

Δύο λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός σκόραρε στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση που δημιούργησε. Ο Χοτζάι έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Αντωνόπουλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (0-1).

Ισοφάριση στο 78΄

Στην επανάληψη, η Ολυμπιάδα πίεσε για την ισοφάριση και στο 53΄ το τετ- α-τετ του Γ. Ροδόπουλου, απέκρουσε σωτήρια ο Κόλλιας.

Στο 60′ δυνατό σουτ του Γ. Μπίρμπα πέρασε  άουτ και στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όταν το απευθείας φάουλ του Χοτζάι σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 62΄ αποβλήθηκε ο Μπουγονικολός με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και η Ολυμπιάδα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 78΄, με κεφαλιά του παίκτη-προπονητή Χρήστου Αγγελόπουλου, από εκτέλεση πλαγίου άουτ!

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Χοτζάι με απευθείας κόκκινη καθώς ανέτρεψε τον Χρ. Αγγελόπουλο σε προφανή θέση για γκολ.

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Καλαντζής (75′ Βλασσόπουλος), Χρυσ. Αγγελόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Θ. Καλαντζής, Γεωργίου (77′ Μ. Ροδόπουλος), Μπίρμπας, Διαμαντάκος (67′ Χρ. Αγγελόπουλος).

Ολυμπιακός Σ. : Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Θ. Τσακοπιάκος, Κ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος (90′ Κάσσας), Αβραμόπουλος, Γιαννακόπουλος (70′ Μπούτσι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος