FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Μακρίσια 1-1: Μοιρασιά στο 95΄!

Ημερομηνία: 21-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων ισοφάρισε στο 95΄ την Ολυμπιάδα και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Γούμερο, σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο (ο Α.Ο.Μ. θεωρεί πως δεν έπρεπε να διεξαχθεί το ματς). Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου άνοιξε το σκορ στο 20΄ με κεφαλιά του Γ. Ροδόπουλου ύστερα από  εκτέλεση φάουλ του Κολοβάδη. Δέκα λεπτά μετά ένα σουτ του Διαμαντάκου πέρασε λίγο άουτ. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 60΄ ο Καρανικολός απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή το πλασέ του Γ. Ροδόπουλου . Ο Α.Ο.Μ. πίεζε για την ισοφάριση και στην κόντρα επίθεση η Ολυμπιάδα δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς. Ώσπου φτάσαμε στο 95΄, όταν ο Καρβουνιάρης σέντραρε προς τον Σταματελάτο και αυτός χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, με την Ολυμπιάδα να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ο διαιτητής Γιώργος  Καραβίδας δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για αλλαγή πριν τη φάση του γκολ!

 

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Αγγελόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Βλασσόπουλος, Ι.Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος(80΄Δ. Μπίρμπας), Καλαντζής, Γεωργίου (67΄Κωνσταντόπουλος),  Γ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος (89΄ Ζάνι).

Μακρίσια: Καρανικολός, Μπατζάκας, Διονυσόπουλος, Τσίτσος (65΄ Πανούτσος), Καρβουνιάρης, Μπαλαούρας, Καββαθάς, Σταματελάτος, Πετρόπουλος, Ρουμελιώτης (57΄ Γαλάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος