FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Ηλειακός Β. 0-1: Πήρε το… εξάποντο στο Λαντζόι ο Ηλειακός

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού πέτυχε μεγάλη νίκη στο Λαντζόι επί της Ολυμπιάδας με 0-1 κι έκανε σημαντικό βήμα για την αποφυγή των πλέι- άουτ. Στον αντίποδα, η Ολυμπιάδα υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα της.

Η ομάδα του Μιχάλη Καλαρίτη ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο, είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ραυτόπουλο και Λόξα και στο  41΄ σκόραρε  με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ύστερα από κάθετη του Λόξα, και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Μπουμπουνά.

Στις αρχές της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2, όταν ο Κουλούρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουμπουνά, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ της Ολυμπιάδας. Από κει και πέρα, η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου πίεσε πολύ τον Ηλειακό κι έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει με τους Γεωργίου, Κωνσταντόπουλο, Σάκη Στροφύλλα, ενώ είχε και δοκάρι με τον αρχηγό της Θανάση Καλαντζή.

Ο Ηλειακός στο 65΄ είχε μια πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπουμπουνάς.

Κάπως έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και ο Ηλειακός πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (46΄ Καρακίτσος), Αγγελόπουλος (46΄ Νικολόπουλος), Κύτταρης, Σ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (80΄ Ροδόπουλος), Καλαντζής (60΄ Γεωργίου), Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος, Χρυσαειδής.

Ηλειακός Β.:  Βύτανος, Α. Μαργαρώνης, Σπ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Πανόπουλος Δ. Τσουκαλάς, Κουλούρης, Σίμα, Παπαδόπουλος (70΄ Τσιράκης), Ραυτόπουλος (90΄ Ντούγκας), Λόξας (85΄ Κορκός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος