FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα Γουμέρου-Κουρτέσι 2-2: Τέσσερα γκολ, τέσσερα δοκάρια!

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιάδα Γουμέρου και ΑΠΟ Κουρτεσίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Λαντζόι. Ο ΑΠΟΚ είχε τέσσερα δοκάρια σε διάστημα 4 λεπτών (!) στο α΄ ημίχρονο (από το 20΄ έως το 24΄), με τον Ντίνο Καπώνη, τον Αλ. Α. Καπώνη, τον Κωστόπουλο και τον Αλ. Σπ. Καπώνη.

Μάλιστα στο σουτ έξω από την περιοχή του Αλ. Σπ. Καπώνη, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΑΠΟΚ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα από τη γραμμή, αλλά ο  βοηθός διαιτητή δεν έδειξε σέντρα! Ενώ το πέναλτι σε χέρι εις βάρος του ΑΠΟΚ, υποδείχτηκε από τον βοηθό, όπως λένε χαρακτηριστικά στον ΑΠΟΚ.  Εν τέλει, ομάδα του Γιώργου Βαγγελάκου προηγήθηκε  στο 27΄ με πλασέ του Κόσκορη.

Η Ολυμπιάδα συνήλθε από το 30΄ και μετά και είχε φάσεις με τον Στροφύλλα και τον Καλαντζή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Νικολόπουλος ισοφάρισε 1-1 με εύστοχο πέναλτι σε χέρι Κουρκουμέλη, αλλά στο 69΄ ο ΑΠΟΚ έκανε το 1-2 σε αντεπίθεση, ξανά με τον Κόσκορη. Στο 90΄ η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου  ισοφάρισε με τον Γεωργίου στο τελικό 2-2, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χρυσαειδής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Καρακίτσος (46΄ λ.τρ. Τσίμπρης), Χρυσ. Αγγελόπουλος (66΄ Χρυσαειδής), Κύτταρης, Μπίρμπας (46΄ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος, Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Ροδόπουλος (71΄ Γεωργίου).

Κουρτέσι:  Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αλ. Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης (90΄ Καραχάλιος), Μητρόπουλος (46΄ Λυκουργιώτης), Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης (68΄ Αντωνόπουλος), Κόσκορης (90΄ Φίλιας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος