FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα Γουμέρου-Ενιπέας Λαντζοΐου 2-0: Σαν ίσος προς ίσο!

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η… ταπεινή Ολυμπιάδα νίκησε τον πανίσχυρο Ενιπέα

Η Ολυμπιάδα αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο το μεγάλο της αντίπαλο, τον πανίσχυρο Ενιπέα Λαντζοΐου και τον κέρδισε με 2-0 στο Γούμερο. Ήταν αναμφίβολα η νίκη της αγωνιστικής στην Α1 DEDALOS, με την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου να έχει διαψεύσει τους πάντες φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Μάλιστα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 11 αγώνες, ενώ πριν μια εβδομάδα είχε πάρει ισοπαλία και στην έδρα του Α.Ο. Ξενοφών!

Στο α΄ ημίχρονο, ο Ενιπέας ήταν καλύτερος και είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 17΄ ο Δούλος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή ελάχιστα άουτ και στο 25΄ ο Στροφύλλας βρέθηκε σε θέση για γκολ, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Μπουμπουνάς. Στο β΄ ημίχρονο η Ολυμπιάδα ήταν πιο απειλητική και στο 56΄, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο Ν. Γεωργίου που σκόραρε από κοντά (0-1). Στη συνέχεια, η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση και στο 87΄ έγινε το 2-0, με τον Γ. Ροδόπουλο ύστερα από αντεπίθεση. Νωρίτερα, στο 80΄ ο Κουρλός απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Διαμαντάκου.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς , Γ. Μπίρμπας, Χρ. Αγγελόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος (89΄Δ. Μπίρμπας) Καλαντζής, Ν. Γεωργίου(90 ΄ Βλασσόπουλος), Αγριδιώτης (30΄ λ.τρ. Διαμαντάκος ), Κωνσταντόπουλος (87΄ Ν. Ροδόπουλος). 

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Βαγγόπουλος (60΄Τσαντίλης ), Κωτσάκης, Γιαννακόπουλος, Καλαντζής, Δούλος, Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος (75΄ Αστερόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος