FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα: Έγινε δεκτή η παραίτηση Αγγελόπουλου-Η δήλωσή του για την αποχώρηση

Ημερομηνία: 19-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Ολυμπιάδας καθώς η Διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτησή του, την οποία υπέβαλε μετά τη λήξη του αγώνα με το Ν. Κόροιβο.

Όπως έγινε γνωστό, η αιτία δεν ήταν τα αποτελέσματα καθώς η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, αλλά υπήρχαν κάποια εσωτερικά θέματα.

Η Ολυμπιάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και μέχρι το βράδυ αναμένεται να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χρήστου Αγγελόπουλου, ο οποίος κατάφερε πέρυσι με πολύ χαμηλό μπάτζετ και στηριζόμενος σε παίκτες κατά βάση από το Γούμερο, να κρατήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Χρήστος Αγγελόπουλος: «Για το καλό της ομάδας»

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος δήλωσε για την εξέλιξη αυτή: «Ευχαριστώ πολύ τις διοικήσεις και τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ’ την Ολυμπιάδα Γουμερου και συνεργάστηκαν μαζί μου τα τελευταία χρόνια. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε σε συνεργασία με το Δ.Σ. για καλό της ομάδας και την ψυχολογία των παιχτών. Η ομάδα μετά το περσινό θαύμα συνεχίζει και φέτος στους ίδιους ρυθμούς και φυσικά είναι μέσα στους στόχους της. Απλά όπως ενημερώθηκα οι ντόπιοι κυρίως ποδοσφαιριστές αισθανόταν την ανάγκη για μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η επιτυχία είναι δεδομένη γιατί είναι μια ομάδα έτοιμη, δουλεμένη, δυνατή και το μόνο που λείπει είναι κάποια επιπλέον στοιχεία και ψυχολογία. Σίγουρα όποιος αναλάβει θα αισθάνεται τυχερός. Ευχαριστώ και πάλι το Δ.Σ., τον συνεργάτη μου Παναγιώτη Μπιρμπα και όλους τους ποδοσφαιριστές. Υγεία σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος