FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Δόξα Ν.Μανολάδας 2-2: Ισοπαλία στο Γούμερο

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιάδα και τη Δόξα Ν. Μανολάδας, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, χθες στο Γούμερο. Στο 23΄  η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη άνοιξε το σκορ με δυνατό φάουλ του Δημητρόπουλου. Το 0-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές της επανάληψης,  ο παίκτης – προπονητής της Ολυμπιάδας, Χρ. Αγγελόπουλος, εκτέλεσε κόρνερ και ο  Σοφοκλής Μπίρμπας ισοφάρισε με κεφαλιά. Στο 60΄ ο Ν. Γεωργίου βγήκε απέναντι από τον Σταθόπουλο αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας απέκρουσε. Και στο 75΄ από νέο κόρνερ του Χρ. Αγγελόπουλου, ο Ν. Γεωργίου με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).  Στο 77΄ ο Ν. Γεωργίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 και στο επόμενο λεπτό ο Καζαντζής έβγαλε ασίστ στον Μηλαδόπουλο που έφερε το ματς στα ίσα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις, Ι. Φωτακόπουλος και Χρ. Αγγελόπουλος αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα για σκόπιμη καθυστέρηση.

 

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Αγγελόπουλος Χρ., Ροδόπουλος Γ., Κολοβάδης Δ., Μπίρμπας Σ., Φωτακόπουλος Η., Καλαντζής Θ., Αγγελόπουλος Χρ., Γεωργίου Ν. (84΄Ροδόπουλος Ν.), Γεωργίου Δ., Διαμαντάκος (87΄Κακαλής).

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Μπακάλης (72΄Κολίτσι), Μπλετσάκης, Μούζος, Τσιρίκος , Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Κυριαζής, Καζαντζής, Παναγόπουλος, Μηλαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος