FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Αστέρας 1-2: Δια πυρός και σιδήρου…

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Ολυμπιάδας με 1-2, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του ημιχρόνου, μέσα σε τρία λεπτά στο β΄ μέρος.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά και είχε διαδοχικές καλές ευκαιρίες. Με σουτ στο 3΄από τον Ζαφειρόπουλο, αλλά και με Παρασκευόπουλο, Μπατζακόπουλο λίγο μετά. Όπως επίσης είχε και δοκάρι σε πλασέ του Μπατζακόπουλου στο 20΄. Στο 35΄ η Ολυμπιάδα διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή του Κωνσταντόπουλου μέσα στην περιοχή από τον Αρβανίτη, ενώ μετά από δυο λεπτά, είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Φωτακόπουλου. Οι γηπεδούχοι πήραν τελικά το προβάδισμα, με πέναλτι του Μπάλλα στο 42΄, για χέρι του Αρβανίτη, το οποίο αμφισβήτησε ο Αστέρας.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε από την αρχή και στο 60΄ ο Μπάρκας είχε μεγάλη ευκαιρία σε κοντινή κεφαλιά, που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μπουμπουνάς. Στο 79΄  έγινε τελικά το 1-1 με διαγώνιο σουτ του Ζαφειρόπουλου και τρία λεπτά μετά ο Παρασκευόπουλος σημείωσε το 1-2. Μετά από κάθετη Ζαφειρόπουλου, ο Μπατζακόπουλος έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου με κεφαλιά ο Παρασκευόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά ο Σταθόπουλος κράτησε το τρίποντο για τους βυσσινί. Στο 84΄ απέκρουσε τετ-α-τετ του Μπάλλα. Στο 89΄ από κεφαλιά του Νίκου Ροδόπουλου ο Γαλανόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο 94΄, ο Σταθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά ωραίο γυριστό σουτ  του Φωτακόπουλου.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κουσκουλιάνος, Κολοβάδης, Ι. Φωτακόπουλος, Π. Φωτακόπουλος, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος (82΄ Γ. Ροδόπουλος), Καλαντζής, Μπάλλας, Γαλανόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (75΄ Στροφύλλας).

Αστέρας: Σταθόπουλος, Μπουγονικολός, Γιαννόππουλος, Χοτζάι, Αρβανίτης, Καμαρινός, Παρασκευόπουλος, Κυριαζής (60΄Αβραμόπουλος), Μπάρκας (90΄ Κουλούρης), Ζαφειρόπουλος (82΄ Ζωγόπουλος), Μπατζακόπουλος (90΄ Χατζηγιάννης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος