FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-ΑΠΟ Κουρτεσίου 0-1: Επέστρεψε ο ΑΠΟΚ

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου, νίκησε μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα μέσα στο Γούμερο την Ολυμπιάδα με 0-1 και ελπίζει στην απευθείας παραμονή στην Α1. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 44΄ ο Γεωργόπουλος, που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο Μπουμπουνάς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Νωρίτερα, στο 35΄ ο Γ. Ροδόπουλος σούταρε άουτ από καλή θέση. Στην επανάληψη, η Ολυμπιάδα πίεσε αλλά τα σουτ των Γ. Ροδόπουλου και Γ. Μπίρμπα δεν βρήκαν στόχο, ενώ ένα φάουλ του Χρήστου Αγγελόπουλου, η μπάλα κόντραρε και αποκρούστηκε προς της γραμμής. Ο ΑΠΟΚ στο 78΄ έχασε καλή ευκαιρία με τον Ντίνο Καπώνη που σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 82΄ ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έβγαλε σέντρα,  αμυντικός προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στη γραμμή της εστίας.

 

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Χρυσ. Αγγελόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Βλασσόπουλος, Γ. Μπίρμπας, Γ. Ροδόπουλος, Καλαντζής, Δ. Μπίρμπας (46΄ Ν. Ροδόπουλος), Διαμαντάκος (46΄ λ.τρ. Χρ. Αγγελόπουλος), Αγριδιώτης (46΄ Ζάνι).

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Καλουτάς, Γκούσκος, Α. Κωστόπουλος, Αλ. Καπώνης (85΄ Αθανασόπουλος), Γ. Σωτηρόπουλος (63΄ Μητρόπουλος), Ντ. Καπώνης, Γεωργόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος