FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Αίας Γαστούνης 1-1: Του έβαλε δύσκολα το Γούμερο!

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου έβαλε δύσκολα στον Αίαντα Γαστούνης και το ματς στο Λαντζόι, που ήταν επεισοδιακό, ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Ο Αίας στο 15΄ είχε σουτ του Σταθάτου και παρεμβολή του Δούλου, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Τσακοπιάκος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουμπουνά.

Η Ολυμπιάδα απείλησε με Γεωργίου και Καλαντζή, στο 25΄και 28΄, ενώ στο 35΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουρλός.

Στο 36΄ ο Αίας ζήτησε  δεύτερη κίτρινη στον Διαμαντάκο και στην επανάληψη είχε φάσεις με τους Σταθάτο, Παναγιωτόπουλο που απέκρουσε ο Μπουμπουνάς.

Στο 67΄η Ολυμπιάδα είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Στροφύλλα  και στο 75΄ ο Στροφύλλας πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο Γκίνης έδιωξε, με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι το διώξιμο έγινε με το χέρι και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι και η φάση αυτή έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες τους.

Στο 80΄οι Γουμεραίοι ζήτησαν αποβολή του Παναγιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 82΄ ο Κωνσταντόπουλους σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 90΄η Ολυμπιάδα έκανε το 1-0 με πλασέ του Στροφύλλα ύστερα από ωραίο συνδυασμό.

Στο 95΄ο Αίας ισοφάρισε με σουτ του Παπαχριστόπουλου, από πάσα του Παναγιωτόπουλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι ο Παναγιωτόπουλος χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει τη μπάλα!

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Καρακίτσος, Αγγελόπουλος, Κύτταρης, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (40΄λ.τ. Κωνσταντόπουλος), Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος (90΄Π. Φωτακόπουλος), Γεωργίου (79΄Ν. Ροδόπουλος).

Αίας: Κουρλός, Γκίνης, Χριστοφοράτος, Αρβανίτης, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Παναγιωτόπουλος, Μπουρούκης (75΄Γιαννακόπουλος), Μπατζακόπουλος (85΄Βράπι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος