FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη «ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ»: «Ήμασταν και θα είμαστε παρόντες με ευθύνη και προτάσεις»

Ημερομηνία: 31-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

aidonis

Με επιτυχία η ολομέλεια της παράταξης

Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ολομέλεια της Δημοτικής Παράταξης «ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ». Δύο χρόνια μετά τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 ,δόθηκε η δυνατότητα μιας συνολικής αποτίμησης των όσων έχουν συμβεί στο Δήμο την τελευταία διετία ,της δράσης της Παράταξης και του καθορισμού της τακτικής και των πρωτοβουλιών της.

Στην εισήγησή του ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Αηδόνης, τόνισε ότι είναι πια έκδηλα τα στοιχεία της αλαζονείας , της αδυναμίας ,της έλλειψης σχεδίου και της αναποτελεσματικότητας στη δράση μιας Δημοτικής Αρχής που υποσχέθηκε ότι θα τα κάνει όλα « αλλιώς » και πορεύεται με μια από τα ίδια.

Στάθηκε δε αναλυτικά:

1) Στην πλήρη ασυνέπεια λόγων και έργων

2) Δείχνει να μην ακούει κανέναν ,αδιαφορώντας για προτάσεις που καταθέτουν σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και φορείς. «Αρνείται ακόμα και το στοιχειώδες που προτείναμε. Να συγκροτηθεί δια παραταξιακή επιτροπή με την συμμετοχή μου, για τον χειρισμό της μεγάλης υπόθεσης των σκουπιδιών» τόνισε, ενώ ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής ποτέ δεν λειτούργησε. Δεν αντέχουν την συνεννόηση και το διάλογο ούτε για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα.

3) Στην αναποτελεσματικότητά της στην υλοποίηση έργου ,ακόμα και εκεί που τα βρήκε έτοιμα. Μελέτες ώριμες που είχαμε από την εποχή που είχαμε εμείς τη δημοτική αρχή δεν τις αξιοποίησε. Ποιο είναι το αποτέλεσμα ; Κανένα έργο δεν έχει ενταχθεί ή ξεκινήσει ακόμα (!)

4) Στην έλλειψη κάθε σχεδιασμού σε καίρια θέματα του Δήμου ,όπως Μουσείο σύγχρονων ολυμπιακών αγώνων του σχεδίου πόλης της Αρχαίας Ολυμπίας. Χαρακτηριστική όμως είναι η απουσία κάθε σχεδίου και σε άλλα θέματα, δεν είναι ικανοί να ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το μεγάλο όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Γιώργος Αηδόνης έθεσε και τους στόχους της Παράταξης για το επόμενο διάστημα, επισημαίνοντας ότι η « ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ» είναι η παράταξη που υπάρχει, έχει δομή και λειτουργία ,παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρεμβάσεις ,δημόσια παρουσία, καταθέτει προτάσεις, σημείωσε.« Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ ήταν, είναι και θα είναι ΕΔΩ. Το ίδιο και εγώ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών » επεσήμανε.

Ο Γιώργος Αηδόνης έθεσε ως στόχους την ισχυροποίηση και ανανέωση της “ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ”,,την πιο πυκνή δημόσια παρουσία της – Τον συντονισμό δυνάμεων στο πλαίσιο συγκεκριμένων πρωτοβουλιών εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Ταυτόχρονα πρότεινε πλαίσιο συγκεκριμένων κινήσεων.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση ,ανταλλάχτηκαν απόψεις, από τους Δημοτικούς Συμβούλους και υπήρξε συμφωνία με την εισήγηση του επικεφαλής της Παράταξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος