FOLLOW US: facebook twitter

Olympia Forum: Σημαντικοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Ημερομηνία: 07-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15–17 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, αναμένεται να μετατραπεί σε τόπο συνάντησης πολλών σημαντικών προσώπων, που σχετίζονται με την οικονομία, την ανάπτυξη και τον τουρισμό. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά, θα βρίσκονται φυσικά μερικά από τα βασικότερα στελέχη της κυβέρνησης.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Βουλευτής Ηλείας, Μάκης Μπαλαούρας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύσης Τεμπονέρας.

Η παρουσία όλων των παραπάνω, πέρα από τιμητική είναι βαθιά ουσιαστική, τόσο για την εξέλιξη των συζητήσεων που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου,  όσο και για την τεράστια δυνατότητα να παρθούν μείζονος σημασίας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της περιοχής.

Όλοι οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, θα πραγματοποιήσουν ομιλίες, στο πλαίσιο των ειδικών συνεδριών, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

15-17 Φεβρουαρίου η καρδιά της ανάπτυξης της Πελοποννήσου, χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος