FOLLOW US: facebook twitter

Olympia Football Camp: Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος!

Ημερομηνία: 04-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η α’ περίοδος  του  12ου ΟLYMPIA FOOTBALL CAMP που πραγματοποιήθηκε στην κατασκήνωση OLYMPIA CAMP στη Φρίξα Ολυμπίας.

Το Olympia Camp , με γνώμονα το τρίπτυχο «παιδεία – ασφάλεια – σεβασμός στις διαχρονικές αξίες», αποτελεί ένα ιδανικό χώρο για την θερινή αναψυχή των νέων ανθρώπων από 6 – 17 ετών.

Κοντά στην παράδοση και την ιστορία, πάνω από την μυθική κοιλάδα του Αλφειού στην αρχαία – αθλητική Ολυμπία, δημιουργήθηκε μια υποδειγματική κατασκήνωση, πρωτοποριακά σύγχρονη, «εκπαιδευτικά» αξεπέραστη, ψυχαγωγικά μοναδική, περιβαλλοντικά απαράμιλλη.

Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες και οι άρτιες εγκαταστάσεις δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές του camp , να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο όνειρο μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου και νιώθοντας τη συναρπαστική και μαγευτική αθλητική ιστορία αυτού του ιερού για τα αθλητικά ιδεώδη τόπου.

Το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό camp έδωσε την ευκαιρία σε 100 παιδιά ηλικίας από 5-14 ετών να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, το βασιλιά των σπορ. Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να διδαχθούν και να βελτιώσουν τις βασικές δεξιότητες, να γνωρίσουν νέες τεχνικές, να βελτιώσουν την ατομική τεχνική τους και την ομαδική λειτουργία τους ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε συναγωνισμό μέσα στα πλαίσια του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.

Την ευθύνη για την οργάνωση και λειτουργία του εν λόγω camp είχε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου Θεόδωρος Βαγγόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Αντωνόπουλο που και αυτός έχει την ίδια ακριβώς ιδιότητα.

Το ΟLYMPIA FOOTBALL CAMP συνεχίζεται και για την χρονική περίοδο από 1/7-15/7 με υπεύθυνους λειτουργίας τους Θοδωρή Βαγγόπουλο και Τάσο Στασινόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος