FOLLOW US: facebook twitter

Διαδικτυακές προβολές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας: «Fighter»

Ημερομηνία: 02-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Το OIFF Online Cinema συνεχίζεται με μια ταινία προσανατολισμένη πιο πολύ στο εφηβικό κοινό, με πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που σπάει προκαταλήψεις και στεγανά. Σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου, προβάλλεται η ταινία «Fighter», της Natasha Arthy.

Για να την παρακολουθήσετε δεν έχετε παρά να συντονιστείτε, στις 11 π.μ. και στις 6 μ.μ., στην σελίδα του Φεστιβάλ στο fb  στο www.facebook.com/olympiafestival/

Λίγα λόγια για την ταινία:

Fighter

Μια ταινία της Natasha Arthy

 μυθοπλασία, έγχρωμο, 97’, Δανία, 2007

Η Αϊσά είναι 17 χρονών και πηγαίνει στην τελευταία τάξη του λυκείου. Ζει στην Κοπεγχάγη με τους Τούρκους γονείς της και τ’ αδέλφια της. Σύμφωνα με τον πατέρα της, θα γίνει γιατρός. Εκείνη, όμως, λατρεύει τις πολεμικές τέχνες και προπονείται με τη γυναικεία ομάδα μετά το σχολείο. Αργότερα γίνεται δεκτή σε μία επαγγελματική ομάδα Κουνγκ-Φου. Ξεκινά να κάνει μαθήματα με τον Εμίλ, ο οποίος την προετοιμάζει για να ενταχθεί στην αντρική ομάδα. Φυσικά, οι γονείς της αντιδρούν. Εκείνη συνεχίζει να προπονείται κρυφά και ερωτεύεται τον Εμίλ. Αλλά οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται σύντομα δημιουργούν προβλήματα.

Βραβεία

  • Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, Sitges – Catalonian International Film Festival 2008

Παρακολουθήστε το trailer


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος