FOLLOW US: facebook twitter

Διαδικτυακές προβολές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας: «Ο μυρμηγκοήρωας»

Ημερομηνία: 31-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους. Σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου, προβάλλεται η ταινία «Ο μυρμηγκοήρωας», του Ask Hasselbalch.

Για να την παρακολουθήσετε δεν έχετε παρά να συντονιστείτε, στις 11 π.μ. και στις 6 μ.μ., στην σελίδα του Φεστιβάλ στο fb  στο www.facebook.com/olympiafestival/

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο μυρμηγκοήρωας / Antboy

Μια ταινία του Ask Hasselbalch

μυθοπλασία, έγχρωμο, 77’, Δανία, 2013

Ο Pelle είναι ένα συνηθισμένο δωδεκάχρονο αγόρι. Η Amanda, το κορίτσι που είναι ερωτευμένος από το νηπιαγωγείο, σχεδόν αγνοεί την ύπαρξή του. Μια μέρα, καθώς οι συμμαθητές του τον κυνηγάνε, ο Pelle κρύβεται στον κήπο ενός γείτονα. Εκεί τον δαγκώνει ένα μυρμήγκι. Μόλις ο Pelle ξυπνήσει το επόμενο πρωί, καταλαβαίνει ότι έχει αποκτήσει τις δυνάμεις ενός μυρμηγκιού. Είναι πια πολύ δυνατός, έχει αυξημένη αίσθηση όσφρησης και μπορεί να σκαρφαλώνει σε τοίχους. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Pelle είναι να τραβήξει την προσοχή πάνω του. Πολύ σύντομα όμως, ο φίλος του καταλαβαίνει τις δυνάμεις του και προσπαθεί να τον πείσει να γίνει ήρωας πολεμώντας το έγκλημα. Ο Pelle θέλοντας να εντυπωσιάσει την Amanda, δέχεται την πρόταση του φίλου του, παρόλο που δεν τον ενδιαφέρει. Γρήγορα όμως θα ανακαλύψει ότι δεν είναι ο μόνος στην πόλη με υπερδυνάμεις. Ο «Ψύλλος» εμφανίζεται και απαγάγει την Amanda. Οι δυο φίλοι είναι αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους. Μπορεί ο μικρός ήρωας να αντιμετωπίσει τον κακό «Ψύλλο»?

Βραβεία

  • Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Παιδιών και Νέων, Robert Festival 2014
  • Βραβείο Ταινίας Καλύτερων Οπτικών Εφέ, Robert Festival 2014

Παρακολουθήστε το trailer


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος