FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Ηλειακός Β. 3-4: Σπουδαίο διπλό ο Ηλειακός

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού πέτυχε σπουδαίο στη δύσκολη έδρα της Ολυμπιάδας με σκορ 3-4  και αυτή ήταν η πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα . Η ομάδα του Γουμέρου άνοιξε το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Στροφύλλα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή ισοφάρισε στο 20΄ με τον Πέτρο Τσουκαλά και στο 30΄ ο αδερφός του, Σάκης, έκανε το 1-2! Στο 44΄ η Ολυμπιάδα έφερε το ματς στα ίσα, ξανά με τον Στροφύλλα.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62΄ ο Ηλειακός πήρε ξανά προβάδισμα με τον Γκίνη (2-3), αλλά στο 70΄ ο Νίκος Ροδόπουλος ισορρόπησε ξανά το παιχνίδι (3-3). Ο Σάκης Τσουκαλάς ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους ερυθρολεύκους στο 84΄. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τον Στροφύλλα και τον Παναγόπουλο αντίστοιχα.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κουσκουλιάνος, Δ. Κολοβάδης, Φωτακόπουλος, Σ. Μπίρμπας, Μπάλλας, Κωνσταντόπουλος, Καλαντζής, Στροφύλλας, Γαλανόπουλος, Ν. Ροδόπουλος.

Ηλειακός Β.: Κολίντζας (77’ λ.τρ. Βύτανος), Γιαννακόπουλος (72’ Δημητρίου), Μπίλιας (60’ Αντωνάτος), Παναγόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γκίνης, Καραγιάννης, Δ. Τσουκαλάς, Ντούγκας (60’ Τσιράκης), Π. Τσουκαλάς, Σίμα (72’ Φραγκόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος