FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Εργασίες αποκατάστασης των ζημιών

Ημερομηνία: 18-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Σαβαλίων έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έγιναν στο γήπεδο από τον ανεμοστρόβιλο που πέρασε στις 11 Δεκεμβρίου. Τότε, το κοντέινερ που υπάρχει στο γήπεδο, το οποίο περιείχε αθλητικό υλικό της ομάδας, μετακινήθηκε 20 μέτρα μακριά από τον θυελλώδη άνεμο και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η μεταλλική κερκίδα είχε κοπεί στη μέση. Όπως επίσης έχει καταστραφεί και η περίφραξη του γηπέδου.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού, με την βοήθεια 3-4 ιδιωτών, προσπαθούν εδώ και μέρες να αποκαταστήσουν τουλάχιστον τις πιο βασικές ζημιές, ώστε το γήπεδο να είναι ξανά λειτουργικό και να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες της ομάδας στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Α1 DUOMO-MONK.

O Ολυμπιακός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, υποδέχεται την Δάφνη Ανδραβίδας σε ένα παιχνίδι κομβικό ώστε να παραμείνει σε τροχιά πλέι-οφ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου σε ισοβαθμία με τη Νίκη Τραγανού, στους 10 βαθμούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος