FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Ηλειακός Β. 0-0: Μοιρασιά στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, Ολυμπιακός Σαβαλίων και Ηλειακός Βαρθολομιού έμειναν χθες στο 0-0, αποτέλεσμα που ευνόησε την… Νίκη Τραγανού καθώς πέρασε πρώτη στη βαθμολογία, ένα βαθμό μπροστά από τον Ηλειακό. Ο Ολυμπιακός, παρέμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση των πλέι-οφ, αν και οι ελπίδες του λιγόστεψαν πλέον (είναι στο -4 από τον Ηλειακό).

Ο Ηλειακός σε γενικές γραμμές είχε περισσότερες φάσεις κυρίως στο α΄ ημίχρονο. Στο 3ο λεπτό είχε πλασέ άουτ με τον Μπουρούκη και στο 30΄ σε κόρνερ του Τσουκαλά η μπάλα προσέκρουσε στο πρώτο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά πλασέ του Μονόλιθου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός ήταν απειλητικός στο β΄ μέρος. Στο 46’ κεφαλιά του Κώστα Ρούνη απέκρουσε ο Κολίντζας και στο 80’ σουτ του Ανδρέα Ρούνη, έδιωξε ξανά ο γκολκίπερ του Ηλειακού. Στο 75΄ ο Ηλειακός είχε πλασέ του Μονόλιθου άουτ.


Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Κολτσίδας, Τσακοπιάκος, Χατζηνικολάου, Λιούρης, Α. Ρούνης, Παναγιωτόπουλος, Κ. Ρούνης, Μηλαδόπουλος (85’ Βλασσόπουλος), Ρ. Μπατζαλής (70’ Ζώντος), Ζωγόπουλος (85΄ Μαγκαφάς).

Ηλειακός Β.: Κολίντζας, Βούτος (80’ Κουλούρης), Γιούλης, Κωστόπουλος, Γκίνης, Χριστοφοράτος, Κυριαζής, Μονόλιθος, Μπουρούκης, Σίμα (55΄Δουλαβέρης), Τσουκαλάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος