FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Δόξα Ν.Μ. 1-1: Στο 92΄ τρίτος ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός Σαβαλίων και Δόξα Ν.Μανωλάδας αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 το Σάββατο στα Σαβάλια κι έτσι η 3η θέση του 2ου Ομίλου πήγε στην ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη. Οι «αετοί» και στο τελευταίο τους φετινό ματς ήταν άτυχοι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και δεχόμενοι την ισοφάριση στο 92ο λεπτό.

Το 0-1 έκανε ο Γιώργος Πολίτης στο 20΄ με απευθείας φάουλ, στο 29΄ και στο 32΄ ο Πλατής είπε «όχι» σε Καλογερόπουλο και Παντελή. Στο β΄ μέρος, στο 55΄ και 58΄ ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε φάουλ του Πολίτη και σουτ του Διαμαντή Παναγόπουλου, ενώ στο 78΄ ο Διαμαντής Παναγόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση και στο 89΄ ο Μηλαδόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κανελλόπουλο, κάτι που κατάφερε ο Λιούρης στο 92΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή, με την Δόξα να διαμαρτύρεται για οφσάιντ.

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Τσακοπιάκος, Παναγιωτόπουλος, Ρούνης, Λιούρης, Ε. Παναγιωτόπουλος, Χατζηνικολάου (80΄ Κουμουκέλης), Ζωγόπουλος, Μπατζαλής, Πρίφτι (67΄ Δημητρίου), Μηλαδόπουλος.

Δόξα N.M.: Κανελλόπουλος, Σταθόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Διον. Παναγόπουλος, Σδρόλιας (46΄ Π.Η. Φωτόπουλος), Παντελής, Πολίτης, Καλογερόπουλος, Διαμ. Παναγόπουλος, Α. Σαπουντζάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος