FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Κεραυνός 1-0: Πρώτο τρίποντο με Ν. Ροδόπουλο

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου με ένα γκολ του Νίκου Ροδόπουλου στο 82΄ νίκησε 1-0 τον Κεραυνό Βρίνας και αυτή ήταν η πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1. Η ομάδα του Χρήστου Γκρίλλα είχε δοκάρι στο 70΄ με τον Θανάση Καλαντζή, πριν σκοράρει στο 82΄ ο Ροδόπουλος ύστερα από ασίστ του Μπαντουδάκη, ο οποίος πέντε λεπτά πριν είχε περάσει στο ματς. Ο Κεραυνός παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτών (Φιλιππόπουλος, Κουής, Αγκόλι, Τσιλιβήτας) και είχε πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μουπφούκι στο 75΄ , όταν πλάσαρε από γύρισμα του Δρακόπουλου από δεξιά κι έδιωξε ο Σταύρος Μπίρμπας με το σώμα, σχεδόν στη γραμμή της εστίας.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Στ. Μπίρμπας, Ζέρβας, Σοφ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Θ. Καλαντζής, Γ. Μπίρμπας, Κωνσταντόπουλος (90΄ Παπανδρέου), Ν. Ροδόπουλος (85΄ Χρ. Αγγελόπουλος), Δ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος (75΄Μπαντουδάκης).

Κεραυνός: Καψιμάλης, Πρίνος, Τσιχλής (85΄ Νιάρχος), Γουργούλης, Βουρλούμης, Δούφας, Κιάμος, Δημόπουλος, Μουπφούκι (85΄ Αλεξανδρόπουλος), Δρακόπουλος, Ανουτσιάτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος