FOLLOW US: facebook twitter

Oλονύχτια επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων στη Βάλμη Πηνείας

Ημερομηνία: 13-12-2021 | Συντάκτης:

Με επιτυχία στέφθηκε ευτυχώς το Σάββατο το βράδυ, η ολονύχτια επιχείρηση απεγκλωβισμού λόγω της κακοκαιρίας, δύο πολιτών στην Βάλμη Πηνείας από την Πυροσβεστική Αμαλιάδας, την Πολιτική Προστασία και κατοίκους της περιοχής, καθώς χάρις στην άμεση κινητοποίηση οι άνθρωποι σώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας κάτοικος και αγρότης της Πηνείας κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος που γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια της περιοχής περιγράφει το περιστατικό και την κινητοποίηση που έγινε για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων. Πρόκειται για δύο μηχανικούς κατασκευής βιομηχανικών εγκαταστάσεων, από την Αθήνα τον Γεώργιο Πέτροβα, και Ανδρέα Μπακεα.

«Στις 7 το απόγευμα, μου τηλεφώνησε ένα φίλος- αναφέρει ο κ. Αναγνωστόπουλος- ότι έχουν εγκλωβιστεί δύο πολίτες στο ανάχωμα της Βάλμης στην Πηνεία, καθώς είχε καταρρεύσει η γέφυρα του ποταμού στη Βάλμη προς Πάτρα…  Αμέσως επικοινώνησα με τον πρόεδρο της κοινότητας Αγραπιδοχωρίου, κ. Σάκη Μπαντούνα και έσπευσα επιτόπου στην περιοχή. Ενημέρωσα αμέσως και τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο για τις δικές του ενέργειες. Πράγματι σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκε άμεσα η πολιτική προστασία.Με την καθοδήγηση του προέδρου, από μονοπάτι καταφέραμε μαζί με την Πυροσβεστική Αμαλιάδας ανοίγοντας το δρόμο να φθάσουμε στους δύο εγκλωβισμένους άνδρες.

Βέβαια επικοινωνούσαμε συνεχώς με αυτούς. Ό απεγκλωβισμός κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Ευτυχώς η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, τέλος καλό, όλα καλά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος