FOLLOW US: facebook twitter

Ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων πρόληψης της εξάρτησης

Ημερομηνία: 05-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Υγεία

prolipsi-exartisis

8 και 9 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία

Επιστημονική Συνάντηση του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της εξάρτησης θα πραγματοποιηθεί στην Ολυμπία στις 8 και 9 Απριλίου 2016 από το Κέντρο Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Εκπρόσωποι φορέων Πρόληψης της εξάρτησης από Ελλάδα και Κύπρο θα συναντηθούν στην Ολυμπία στις 8 και 9 Απριλίου 2016 για την τακτική Ολομέλεια του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης. Στόχος της Συνάντησης είναι η ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και καλών πρακτικών και η ανατροφοδότηση στο έργο της πρόληψης. Στο Πανελλήνιο Δίκτυο συμμετέχουν φορείς που δραστηριοποιούνται στην πρόληψη όπως είναι ο ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ, το ΚΕΝΘΕΑ Κύπρου, ο Σύνδεσμος Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας και 47 Κέντρα Πρόληψης στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Πρόληψης Ηλείας.

Το Κέντρο Πρόληψης Ηλείας, συμμετέχει ενεργά στο Πανελλήνιο Δίκτυο και για ένα μεγάλο διάστημα συμμετείχε και στη Συντονιστική Επιτροπή του Πανελληνίου Δικτύου.  Η ανάληψη της διοργάνωσης της Ολομέλειας που θα γίνει στην Ολυμπία έγινε στο πλαίσιο της δικτύωσης και της συνεργασίας με τους άλλους φορείς Πρόληψης και κυρίως αυτούς των γειτονικών νομών και περιφερειών.

Στη συνάντηση αναμένεται να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή φορέων και εκπροσώπων τους καθώς εκτός από τα σταθερά μέλη του Δικτύου θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στις διαδικασίες του, τα Κέντρα Πρόληψης της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.

Η Συνάντηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 9 Απριλίου. Από τους διοργανωτές έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ολυμπίας καθώς και στο Μουσείο Αρχιμήδη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος