FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυν. Υπαλλ. Ηλείας – Σαρωτική πρωτιά Κατσώλη!

Ημερομηνία: 31-01-2022 | Συντάκτης:

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, μετά την ολοκλήρωση των τριήμερων αρχαιρεσιών στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Νέα μέλη εκλέγονται ο Γρηγόρης Κατσώλης ο οποίος κατέγραψε ρεκόρ ψήφων καθώς έλαβε 184 ψήφους σε σύνολο 336 ψηφισάντων, ο Δημήτρης Τριτάρης (71 ψήφοι), ο Δημήτριος Χριστοφόρου (63 ψήφοι), ο Παναγιώτης Ζώντος (50 ψήφοι), ο Βασίλης Τρυπάκης (49 ψήφοι), ο Γιάννης Ντόμαρης (48 ψήφοι) και ο Βασίλης Ζαρειφόπουλος (47 ψήφοι).

Για την ΠΟΑΣΥ εκλέγονται ο Γρηγόρης Κατσώλης (200 ψήφοι), ο Γιώργος Νικολακόπουλος (74 ψήφοι), ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος (55 ψήφοι), ο Παναγιώτης Ζώντος (53 ψήφοι) και ο Παναγιώτης Μαραζιώτης (53 ψήφοι), ο Διονύσιος Δέρβος (47 ψήφοι) και ο Δημήτριος Παρτάλης (45 ψήφοι).

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, οι οποίες για πρώτη φορά διεξήχθησαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, όλα δείχνουν ότι νέος πρόεδρος κατά τη συγκρότηση της Ένωσης σε Σώμα, θα εκλεγεί ο Γρηγόρης Κατσώλης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, τα νέα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου –με εξαίρεση τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Ζώντο- προέρχονται από την παράταξη «Νέα Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ηλείας».

Με δήλωσή του ο κ. Κατσώλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς του συναδέλφους για το υψηλό αριθμό ψήφων που έλαβε και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και να επιλύσει χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος