FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώθηκαν οι δημοπρασίες στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Δύο καντίνες στην παραλία Κάτω Σαμικού

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:

Δύο καντίνες θα λειτουργήσουν φέτος στην παραλία του Κάτω Σαμικού του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όπως προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε προχθές στο δημαρχείο Κρεστένων. Οι τιμές για τις δύο καντίνες έφτασαν στις 16.600 για τη μία και 16. 550 για την άλλη, ενώ για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες,  το τίμημα καθορίστηκε για τις 7.500 ευρώ από τον κάθε ανάδοχο. Άγονη κηρύχθηκε και φέτος η διαγωνιστική διαδικασία για την παραλία των Ραχών παρά το σχετικά χαμηλό αντίτιμο. Υπενθυμίζεται ότι η παραχώρηση είναι τριετούς διάρκειας.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Δάγκαρης, χθες εγκρίθηκε και το πρακτικό της δημοπρασίας από την επιτροπή διαγωνισμού, κατά συνέπεια ολοκληρώνεται επιτυχώς ο διαγωνισμός και σύντομα μπορούν να εγκατασταθούν οι καντίνες και οι ξαπλώστρες με τις ομπρέλες.

«Η διαδικασία κύλησε ομαλά. Είχαμε ενδιαφερόμενους για τους δύο χώρους προς δημοπράτηση στην παραλία του Κάτω Σαμικού, καθώς για την παραλία των Ραχών δεν προέκυψε ενδιαφέρον. Το σχετικό πρακτικό εγκρίθηκε, οπότε άμεσα ολοκληρώνεται η γραφειοκρατική διαδικασία και πολύ σύντομα θα έχουμε καντίνες και ξαπλώστρες στην παραλία», τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος