FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώνεται το έργο της αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ

Ημερομηνία: 18-04-2022 | Συντάκτης:

Ομαλή πλέον η πρόσβαση στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής


Ολοκληρώνεται το έργο της αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ σύμφωνα με την τεχνική μελέτη προϋπολογισμού 130.000,00 με Φ.Π.Α.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία βελτιώνεται η αγροτική οδοποιία σε τοπικές κοινότητες που είχαν υποστεί ζημιές από έντονα καιρικά φαινόμενα. Πραγματοποιήθηκαν τσιμεντοστρώσεις και κατασκευάστηκαν τεχνικά απορροής των όμβριων υδάτων.

Με τα ανωτέρω έργα επιτυγχάνεται η πρόσβαση των κατοίκων στις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις στις οποίες δραστηριοποιούνται. Οι παραπάνω παρεμβάσεις έγιναν ύστερα από την συνεργασία που είχε ο αντιδήμαρχος B. Παπαδόπουλος Β με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με την καταγραφή των προβλημάτων από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών. Τα έργα πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του μηχανικού κ. Παναγιώτη Στασινόπουλου.

Στις δηλώσεις του αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι αποκαταστάσεις των προβλημάτων που προκύπτουν στην αγροτική οδοποιία είναι σε άμεση προτεραιότητα. Ο Δήμος μας έχει ήδη βγάλει σε δημοπρασία παρόμοια έργα για τις τοπικές κοινότητες με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας πιο εύκολή, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για την ομαλή πρόσβαση τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος