FOLLOW US: facebook twitter

«Παράλληλες Διαδρομές» στην Ανδραβίδα: Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση ζωγραφικής της Ε. Σταθοπούλου και του Δ. Ρογγίτη

Ημερομηνία: 17-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Μέχρι και σήμερα θα είναι ανοιχτή για το κοινό στο Εργαστήρι της Εστίας στην Ανδραβίδα , η εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής  «Παράλληλες Διαδρομές» της γνωστής ζωγράφου και δασκάλας εικαστικών τεχνών Ελένης Σταθοπούλου που από τα χέρια της έχουν περάσει πολλοί μαθητές της πεδινής Ηλείας, μικροί και μεγάλοι  και του ταλαντούχου μαθητή της Δημήτρη Ρογγίτη. Ενός παιδί  που εκφράζει τις προσωπικές του αναζητήσεις μέσα από τη ζωγραφική και που έχει βραβευτεί κατ’ επανάληψη για τα έργα του. Εξαιρετικοί πίνακες, αρκετοί είναι εμπνευσμένοι από την περιοχή και τις ομορφιές του Ηλειακού κάμπου – κυρίως του Δημήτρη- υπέροχες προσωπογραφίες και  πορτρέτα από την Ελένη Σταθοπούλου και έργα με μια υπέροχη παλέτα χρωμάτων.

Φίλοι, συγγενείς, μαθητές της ζωγράφου, αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί και πολύς κόσμος που αγαπά την τέχνη πέρασε αυτές τις ημέρες από την έκθεση εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τα έργα των δύο καλλιτεχνών καθώς όπως είπε και ο νεαρός  Δημήτρης Ρογγίτης «η τέχνη είναι για να την μοιραζόμαστε» και έχει απόλυτο δίκιο.

Η Ελένη Σταθοπούλου,  από την πλευρά της ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στην τελετή των εγκαινίων  της έκθεσης «Παράλληλες Διαδρομές», αλλά και σε όλη τη διάρκεια της.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «ΕΣΤΙΑ» και σήμερα τελευταία μέρα, θα είναι ανοιχτή και επισκέψιμη για το κοινό από τις 7 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνονται οι Lambis Dimopoulos και Eleni Stathopoulou, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος