FOLLOW US: facebook twitter

Όλη η πόλη μια γιορτή!: Κόσμο-πλημμύρα στην 4η Λευκή Νύχτα Πύργου

Ημερομηνία: 19-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε μια υπέροχη γιορτή, εξελίχθηκε η 4η Λευκή Νύχτα Πύργου το βράδυ του Σαββάτου, με χιλιάδες κόσμου απ’ όλη την Ηλεία, να κατακλύζουν κάθε γωνιά της πόλης.

Για ακόμα μια φορά, η διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου, κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, κερδίζοντας το στοίχημα που δεν ήταν άλλο από το να προσφέρουν την καλύτερη Λευκή Νύχτα απ’ όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Χιλιάδες καταναλωτές, πλημμύρισαν τα κεντρικά σημεία της πόλης, ψώνισαν στα καταστήματα εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές εκπτώσεις και παράλληλα διασκέδασαν με τα χάπενινγκ και τις μουσικές εκδηλώσεις τοπικών συγκροτημάτων σε διάφορα σημεία του Πύργου.

Ξεχωριστή νότα, έδωσαν τα χορευτικά από την ομάδα του DanceLifeSteps στην πλατεία Ιατρίδη και το χορευτικό στην κεντρική πλατεία από το Σύλλογο Ηλείων Παράδοσις , αλλά και συναυλίες έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού στη Μανωλοπούλου με το Μίλτο και την παρέα του, στη Γερμανού με το Στάθη Θεοδόση αλλά και το Λαϊκό Δίφωνο στην πλατεία Κολοκοτρώνη (ΟΤΕ).

Τον κόσμο όμως ξεσήκωσαν και οι Perfect Mess με τις ροκιές τους στην πλατεία Ιατρίδη καθώς και οι Dj Bilion στο πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου και Alekos στο Σταυροπάζαρο!

Απασχολημένοι ήταν όμως και οι μικροί με παράσταση Καραγιόζη, δημιουργικές δράσεις, εκδήλωση κλόουν και άλλα σε διάφορες γωνιές της πόλης.

Αποκορύφωμα της μοναδικής αυτής γιορτής, ήταν η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Χολίδη με το σχήμα του Fragelico στην κεντρική πλατεία Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος