Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου
Η χθεσινή δράση του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ωλένης «Ο Φιλάρετος», απέδειξε για άλλη μια φορά πως η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της τοπικής κοινωνίας στις δύσκολες στιγμές.

Από τους 12 συμπολίτες που προσήλθαν γεμάτοι διάθεση για προσφορά, συγκεντρώθηκαν 8 πολύτιμες μονάδες αίματος, οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν τα αποθέματα για όσους συνανθρώπους μας βρεθούν σε ανάγκη.

Ο Σύλλογος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους αιμοδότες, καθώς και σε όσους στηρίζουν έμπρακτα το έργο του.
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση στην επόμενη διοργάνωση, υπενθυμίζοντας το διαχρονικό μήνυμα: «Μην περιμένεις την ανάγκη για να μάθεις την αξία του αίματος».

Αξίζει να σημειωθεί η τεράστια και αθόρυβη προσφορά του Συλλόγου, καθώς από την προηγούμενη αιμοδοσία μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να διαθέσει συνολικά 10 μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας που είχαν άμεση ανάγκη, επιβεβαιώνοντας τον κρίσιμο ρόλο του στην περιοχή.
