FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ

Ημερομηνία: 16-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Στην Ηλεία οι καλύτεροι Έλληνες οδηγοί -Αρκετές οι ηλειακές συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στον Πύργο και την Αρχ. Ολυμπία η Α.Ο.Λ.Α.Π.. Πρόκειται για τον 3ο αγώνα του 56ου  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2020, που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 38 πληρωμάτων. Πολλά μεγάλα ονόματα θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα, όπως οι Παπαδημητρίου, Κεχαγιάς, Σερδερίδης, Χαλκιάς, Ρουστέμης κ.α., ενώ αρκετά είναι και τα ηλειακά πληρώματα (είτε τα αμιγώς ηλειακά είτε τα… ημι-ηλειακά). Γιάννης Μπαντούνας (έχει κερδίσει 3 φορές το Ολυμπιακό Ράλλυ), Στέλιος Λαϊνόπουλος, Κώστας Τζέμος, Ίαν Παπανικολάου, Νίκος Μοσχόπουλος, Σπύρος Κολόκας, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Φίλιππος Ανδρικόπουλος, Γιώργος Μανέτας και Τάσος Παπαδόπουλος είναι οι Ηλείοι οδηγοί που θα τρέξουν στον αγώνα, που με τη βοήθεια των συνοδηγών τους ευελπιστούν σε ένα καλό πλασάρισμα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ελέω κορονοϊού η πανηγυρική εκκίνηση θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 9μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο «ΣΠΚ» στον Πύργο και όχι στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Έχει προβλεφθεί ελεγχόμενη είσοδος-έξοδος για τους θεατές και θα υπάρχουν μόνο 200 καθήμενοι προσκεκλημένοι, που θα τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Οι ειδικές διαδρομές είναι στο Λάλα και στη Φολόη, έχουν συνολικό μήκος 83 χιλιόμετρα και θα γίνουν τρία περάσματα από την καθεμία. Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο στο Δημοτικό Πάρκο «ΣΠΚ» Πύργου (είσοδο από την οδό Κοκκίνου και έξοδο στην οδό Πατρών) και ώρες από 15:30 έως 18:30.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή στις 9:40 το πρωί στην έξοδο του Service Park (σχολείο- γήπεδο Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός θα γίνει μπροστά στο Δημαρχείο της Αρχ. Ολυμπίας στις 15.30. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 5.30μ.μ. στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος