FOLLOW US: facebook twitter

Οικογενειακή τραγωδία στο Παλούκι μετά από τροχαίο!

Ημερομηνία: 28-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νεκρούς ανέσυραν δύο αδελφούς από τον Καρδαμά που ήρθαν στον τόπο τους για να ψηφίσουν-Στο Νοσοκομείο 57χρονη γυναίκα σύζυγος του ενός

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε για δύο ετεροδημότες, δύο αδέλφια με καταγωγή από τον Καρδαμά, η κάθοδος τους στην γενέτειρά τους από την Αθήνα για να ψηφίσουν, αφού μια βόλτα αναψυχής χθες το μεσημέρι στο Παλούκι, τους στοίχησε τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι στο ύψος του κέντρου «Καστελόριζο», όταν το αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu που οδηγούσε ο Ν.Μ. 64 ετών με συνεπιβάτες τον αδελφό του Π.Μ. 63 ετών και η σύζυγος του δεύτερου 57 ετών, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με ένα άλλο ΙΧ που οδηγούσε ένας 54χρονος από το Γεράκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο αδέλφια από τον Καρδαμά τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ η σύζυγος του δεύτερου ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν, μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας που έκοψαν τις λαμαρίνες για να προσπαθήσουν να ανασύρουν τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου. Αμέσως κλήθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και ασθενοφόρο, όπου όλοι μαζί, Πυροσβέστες και διασώστες ανέσυραν  τους τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου. Για τα δύο αδέλφια δυστυχώς ήταν πολύ αργά, ενώ η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου διασωληνώθηκε αμέσως, αλλά η κατάστασή της θεωρείται σοβαρή.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη ζωή του.

Τα μαύρα μαντάτα συγκλόνισαν την τοπική κοινότητα του Καρδαμά, αφού η οικογένεια είναι γνωστή και αγαπητή στο χωριό και τα δύο αδέλφια που κατοικούσαν μόνιμα στην Αθήνα επισκέπτονταν συχνά τον τόπο τους. Μάλιστα αυτή τους η αγάπη για την γενέτειρά τους, ήταν εκείνη που τους οδήγησε στο να έρθουν να ασκήσουν στον Καρδαμά το εκλογικό τους δικαίωμα την περασμένη Κυριακή, γεγονός που δυστυχώς απέβη μοιραίο για τα δύο αδέλφια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος