FOLLOW US: facebook twitter

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ηλείας στην κάλπη

Ημερομηνία: 21-05-2023 | Συντάκτης:

Τις πρωινές ώρες επέλεξαν στην πλειοψηφία τους, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ηλείας. Όλοι τους έφτασαν στα εκλογικά τμήματα συνοδευόμενοι από φίλους, συνεργάτες και μέλη των οικογενειών τους

Διονυσία Αυγερινοπούλου, υποψήφια Βουλευτής ΝΔ

Στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πύργου άσκησε στις 11.00 το πρωί της Κυριακής το εκλογική της δικαίωμα, η υπ. Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα, η Δρ. Αυγερινοπούλου, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε:

«Ψηφίζουμε σήμερα Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και την Ηλεία. Για να δημιουργήσουμε το αύριο που αξίζει η χώρα μας, ο τόπος μας, εμείς και τα παιδιά μας! Η Παράταξή μας είναι αυτή που διαχρονικά επιδεικνύει ειδική μέριμνα και φροντίδα για όλους μας, για τους νέους, για τα παιδιά, για τις γυναίκες, για την τρίτη ηλικία. Είμαστε η Παράταξη που ενδιαφερόμαστε ουσιαστικά για το μέλλον της χώρας με σωστές πολιτικές, εξωστρέφεια και όραμα.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινήθηκε αποφασιστικά πετυχαίνοντας όχι μόνο να τηρήσει τις δεσμεύσεις τις, αλλά να κάνει και περισσότερα σε σειρά τομέων, όπως η εκπαίδευση, η απασχόληση και η στέγαση των νέων.  Ήδη έχουμε αρχίσει και βλέπουμε το οικοδόμημα της νέας Ελλάδας από όλα όσα υλοποίησε η Κυβέρνηση την πρώτη τετραετία. Έτσι, σήμερα ψηφίζουμε για να συνεχίσουμε σταθερά και τολμηρά την πορεία της χώρας μας προς τα εμπρός, για μια χώρα βιωσίμου αναπτύξεως με περισσότερες ευκαιρίες οικονομικής ανόδου και καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και ειδικά τους νεότερους συμπολίτες μας και πραγματική μείωση της ανεργίας. Για αυτήν την Ελλάδα εργαζόμαστε».

Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ

Στο Αυγείο, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Αυτές είναι  οι εκλογές .Εγώ ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα, εδώ στο Αυγείο,στη γενέτειρα του πατέρα μου, εδώ που ξεκίνησα τα παιδικά μου χρόνια με τα πρώτα  όνειρα για τη ζωή. Σήμερα έχω επιστρέψει στην Ηλεία με σκοπό να συμμετάσχω και  να συμβάλλω με όλους τους άλλους για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά. Εύχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα να δώσει δύναμη, ελπίδα και προοπτική πάνω απ’ όλα στον ελληνικό λαό και βέβαια στην αγαπημένη μας Ηλεία. Μέσα από σχέσεις συνεννόησης, συνεργασίας μπορούμε να δούμε αυτόν τον τόπο να πηγαίνει μπροστά και ψηλά.».

Ανδρέας Νικολακόπουλος,υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ανδρεας Νικολακόπουλος συνοδευόμενος από τις κόρες του!

«Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα, όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι υπεύθυνοι πολίτες. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Λευτέρης Βαρουξής, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ

«Σήμερα γιορτάζει η δημοκρατία.
Σήμερα ψηφίζουμε, αποφασίζουμε για το μέλλον μας!».

Νίκος Καλάκος, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για τη Δημοκρατία. Από την Ηλεία στέλνουμε το μήνυμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας και της ανανέωσης της εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία ακόμα τετραετία!»

ΜαριάνναΣταθοπούλου, υποψήφια Βουλευτής ΝΔ

«Ψηφίζουμε για το μέλλον μας» δήλωσε κατά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Άννα Μαρία Θ. Βλαγκούλη, υποψήφια Βουλευτής ΝΔ

«Τιμάμε την δύναμη της γνώμης και της επιλογής! Σταθερά τολμηρά μπροστά!»

Διονύσης Καλαματιανός, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Διονύσης Καλαματιανός συνοδευόμενος από την σύζυγο του.

«Ψηφίζουμε και πρωταγωνιστούμε στην πολιτική αλλαγή. Είναι στο χέρι μας!Επιλέγουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να αλλάξουμε σελίδα για μια ανθρώπινη και σύγχρονη κοινωνία που δεν θα αφήνει κανέναν μόνο και μόνη. Μια κοινωνία που θα εγγυάται ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην προκοπή και στην πρόοδο.

Συμμετέχουμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Επιλέγουμε το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική  Συμμαχία, για μια κοινωνία ανθρώπινη, σύγχρονη που δε θα αφήνει κανένα μόνο, καμία μόνη. Για μια κοινωνία που θα δίνει το δικαίωμα σε όλες και όλους για πρόοδο και προκοπή».

Ζωή Αναστασοπούλου, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία. Οι πολίτες εκφράζουν με την ψήφο τους την λαϊκή κυριαρχία και αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας και το δικό τους».

Βικτωρία Βασιλοπούλου, υποψήφιαΒουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές σημαίνει ότι τη Δευτέρα το πρωί η χώρα θα έχει μία Προοδευτική κυβέρνηση τετραετίας, σταθερότητας, ανάπτυξης και ευημερίας για τον λαό με Δικαιοσύνη Παντού!!!

Χρήστος Φωτόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Ηλεία Χρήστος Φωτόπουλος.

«Την προεκλογική περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία προσπάθησε να διαχύσει στην ελληνική κοινωνία το σύνθημα “Δικαιοσύνη παντού” με μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν και τους μη προνομιούχους Έλληνες να βρουν τη θέση που τους αξίζει».

Μιχάλης Κατρίνης, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου ψήφισε ο υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

«Η χώρα πρέπει να μπει σε μια νέα εποχή.

Να ηττηθούν οι αντιλήψεις που εκφράζουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιλήψεις που κρατούν τη χώρα στο χθες.

Για να μπει η χώρα σε μια νέα εποχή, προϋπόθεση είναι ένα Ισχυρό ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής. Σήμερα η δημοκρατική Ηλεία στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει δυνατή Ηλεία!

Μισέλ ΑμπουΧάντμπα, υποψήφιος ΒουλευτήςΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

Η πανέμορφη κορούλα του, έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη για λογαριασμό του μπαμπά της, υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μισέλ Αμπού Χάντμπα.

«Σήμερα ψηφίζουμε για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας.

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.

Ο ήλιος θα ξαναβγεί και η δημοκρατική παράταξη θα είναι στην όχθη των νικητών απόψε».

Κωνσταντίνος Τσεριώνης, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

«Ως νέος άνθρωπος διεκδικώ την ψήφο των Ηλείων πολιτών με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όπου και ευελπιστώ η δημοκρατική μας παράταξη μας να έχει ένα ισχυρό αποτέλεσμα γιατί η Ελλάδα χρειάζεται μια θεσμική και πολιτική επανέναρξη, χρειάζεται σταθερότητα που μπορεί να εγγυηθεί μόνο το ΠΑΣΟΚ, για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον!
Έχουμε χρέος, ως νέοι και ενεργοί πολίτες να διατηρήσουμε την πορεία της χώρας στο σωστό δρόμο με αναμμένους τους φάρους και αυτό θα το πέτυχουμε μόνο με συμμετοχή και ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος