FOLLOW US: facebook twitter

Χαμόγελα επιτυχίας και ευτυχίας!: Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών που πέρασαν πάνω από τα 18.000 μόρια μιλούν στην Πρωινή

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Εκπαίδευση, Νέα

Αθανάσιος-Μάριος Μπαρτζιώτης, 18.450 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ανθρωπιστικών Σπουδών

Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί ευοδώθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μου, ώστε να επιτύχω τον στόχο που είχα θέσει, την εισαγωγή στη Νομική Σχολή Αθηνών. Πέρα από το συναίσθημα της δικαίωσης, νιώθω και ανακουφισμένος διότι έφυγε ένα μεγάλο φορτίο άγχους και τώρα αναμένω την ανακοίνωση των βάσεων με αισιοδοξία. Η καραντίνα με βοήθησε γιατί είχα τη δυνατότητα να μελετώ τα πρωινά με πνευματική διαύγεια, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό στον ίδιο βαθμό αν μελετούσα τις βραδινές ώρες. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, διότι ήταν οι χορηγοί της προσπάθειάς μου και κατέβαλαν όλο το κεφάλαιο για να έχω τα εφόδια να επιτύχω τους στόχους μου, καθώς και τους καθηγητές μου, σχολείου και μη. Ήταν δύσκολη και απαιτητική χρονιά, διότι προσωπικά πιστεύω πως είναι μύθος το ότι μπορείς να πετύχεις χωρίς θυσίες και δίχως να στερηθείς κάτι.

Ελένη Τόγια 18.475 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Θετικών Σπουδών

Νιώθω ανακουφισμένη και πολύ χαρούμενη για αυτό που κατάφερα. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Χρειάστηκε αρκετό διάβασμα. Το αποτέλεσμα ήταν μια επιβεβαίωση για μένα, παρά τις δυσκολίες. Η καραντίνα μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να διαβάσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με βοήθησε και σεβάστηκε τη φετινή χρονιά, καθώς και τους καθηγητές μου, Θανάση Γιαννακόπουλο, Ζωή Βούρτση, Γιάννη Κουτρουμάνο και τον φυσικό μου. Στόχος μου είναι είναι το Φυσικό ή το Μαθηματικό.

Βενετία Κώστογλου Ανθρωπιστικών Σπουδών 4ο ΓΕΛ Πύργου -18375 μόρια

«Νοιώθω πραγματικά πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη με την βαθμολογία μου, γιατί στόχος μου είναι η ΝΟΜΙΚΗ Αθήνας και θεωρώ ότι με τον βαθμό αυτό θα είμαι μέσα. Η χρονιά που πέρασε σαφώς και ήταν δύσκολη για όλους αλλά και για εμάς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών, επηρέασε κυρίως την ψυχολογία μας, όμως αν ακολουθούσες το πρόγραμμά σου με το διάβασμα, αυτό έκανα κι εγώ, διαδικτυακά μαθήματα και ατομική μελέτη,  επειδή είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας, τελικά η καραντίνα λειτούργησε νομίζω θετικά. Είχα βεβαίως μια αγωνία για την Κοινωνιολογία που ήταν ένα μάθημα που δώσαμε για πρώτη φορά και δεν υπήρχαν συγκριτικά στοιχεία, ωστόσο τα πήγα πολύ καλά όπως και στο μάθημα της Έκθεσης- Λογοτεχνίας που επειδή είχα ακούσει πολλά για προβλέψεις «πανωλεθρίας» είχα τρομοκρατηθεί είναι η αλήθεια. Τελικά όλα καλά, περιμένουμε τώρα τις βάσεις και τα τελικά αποτελέσματα για την σχολή στην οποία θα εισαχθούμε, ελπίζω αυτή να είναι η Νομική Αθηνών για μένα».

Γεώργιος Καρούμπαλης, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.250 μόρια, Θετικών Σπουδών

“Είμαι ικανοποιημένος και αισιόδοξος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ειδικών συνθηκών φέτος, ήθελε αρκετή υπομονή, προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Έκανα κάποιες θυσίες αλλά δε μπορώ να πω ότι στερήθηκα, ούτε ένιωσα πίεση και πράγματα έκανα και με τους φίλους μου καλά ήταν, όλα ήταν φυσιολογικά. Πρώτη μου επιλογή είναι Μηχανικοί Αεροπορίας και είμαι αισιόδοξος ενώ δεύτερη επιλογή έχω το Μετσόβιο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένεια μου που μου στάθηκε σε όλα από την πρώτη στιγμή. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον μαθηματικό μου που μου έμαθε πολλά πράγματα και πέρα από τα μαθηματικά και για τη ζωή, τη φιλόλογο μου και τα φροντιστήρια “Ορόσημο Θαλής” και τους καθηγητές μου στο σχολείο για τη στήριξη.Τώρα είναι ώρα για διασκέδαση και έχω πολλά πράγματα να κάνω ξεκινώντας από ένα δίπλωμα οδήγησης!”.

Μαρία Ασμή, 3ο ΓΕΛ Πύργου – 18240 μόρια, Υγείας

«Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που δίνω Πανελλαδικές,  ήμουν υποψήφια με το παλαιό σύστημα και επειδή πέρυσι δεν είχα καταφέρει να εισαχθώ στην σχολή που ήθελα και που είναι η Ιατρική, έδωσα στον εαυτό μου μια δεύτερη ευκαιρία, θέλοντας να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Τελικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την βαθμολογία μου, να πω την αλήθεια ήταν ίσως και πέρα από τις προσδοκίες μου γιατί είχα έναν φόβο για την Βιολογία, όμως θεωρώ ότι τα πήγα καλά και είμαι ικανοποιημένη από τον εαυτό μου και σε δύσκολες συνθήκες καραντίνας που γι άλλους λειτούργησε θετικά και γι άλλους αρνητικά. Στόχος μου είναι η Ιατρική Αθηνών, όμως εξετάζω και άλλες πόλεις που θα ήθελα να σπουδάσω πέρα από την Αθήνα όπως είναι η Πάτρα, γιατί πέρα από τις σπουδές επειδή έχω και άλλα ενδιαφέροντα και ασχολίες και θέλω να έχω την δυνατότητα να τα εξελίξω, άρα με ενδιαφέρει και το σε ποια πόλη θα περάσω. Πάντως τα πράγματα είναι θετικά, στο μηχανογραφικό μου που θα συμπληρώσω προσεκτικά θα έχω και άλλες εναλλακτικές σχολών που με ενδιαφέρουν, χωρίς να αποκλίνω από τον βασικό μου στόχο».

Μαρία Τζίβα -4ο ΓΕΛ Πύργου, 18175 μόρια, Υγείας

«Τα θέματα ήταν απαιτητικά, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές βαθμολογίες και τα παιδιά που προσπάθησαν πιστεύω ότι θα ανταμειφτούν οι κόποι τους. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια μου για τη στήριξη της και τους καθηγητές μου στο 4ο ΓΕΛ Πύργου και του φροντιστηρίου Ορόσημο- Θαλής για την στήριξη τους σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Απώτερος στόχος μου είναι η Ιατρική την οποία δεν ξέρω εάν θα την πιάσω. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να εκπληρωθούν οι στόχοι τους και να έχουν μία καλή φοιτητική ζωή».

Βασιλική Τσαμπά, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.125 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η πιο δύσκολη περίοδος της σχολικής χρονιάς τελείωσε. Συναισθήματα πληρότητας και ικανοποίησης. Σίγουρα ήταν μια απαιτητική χρόνια για όλους μας. Φωνές, γέλια, κλάματα …. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε όμως καθώς ο στόχος που είναι η Νομική Θεσσαλονίκης επετεύχθη. Δεν στερήθηκα πολλά πράγματα.  Όλα με μέτρο όμως και η ψυχολογία μείζον παράγοντας. Οι πανελλήνιες δεν είναι θέμα τύχης. Τύχη είναι όταν η καλά προετοιμασμένη προσπάθεια συναντά την ευκαιρία. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν αυτή τη χρονιά, την οικογένεια μου, τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Ορόσημο-Θαλής και την καθηγήτρια της έκθεσης μου , κ.Αννα !.

Ολυμπία Πισκοντάκη- Ανθρωπιστικών Σπουδών – 4ο ΓΕΛ Πύργου – 18125 μόρια

«Για μένα η σημερινή εννοείται ότι είναι μέρα χαράς, είμαι πολύ ικανοποιημένη από την βαθμολογία μου γιατί πιστεύω ότι θα με οδηγήσει στο στόχο μου που είναι η Νομική Αθηνών και γενικότερα η Νομική Σχολή. Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί, να γίνω δικηγόρος, γι αυτό και όλα αυτά τα χρόνια έχω αφοσιωθεί σε αυτόν τον στόχο, με ουσιαστικό και μεθοδικό διάβασμα φυσικά και όχι ασφυκτικό πρόγραμμα γιατί και αυτό δεν φέρνει πάντα καλά αποτελέσματα. Οι συνθήκες και κυρίως η ψυχολογία μας φέτος δεν ήταν ότι καλύτερο, όμως ακόμα και την καραντίνα προσπάθησα να την αξιοποιήσω για το διάβασμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω tτους καθηγητές μου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου, την κ. Λέντζιου από το Φροντιστήριο Άνοδος και τον κ. Χρήστο Παπαδάτο, όπως και τους γονείς μου για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα».

Ελένη Ζαπάντη, 18.125 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ανθρωπιστικών Σπουδών

Νιώθω ανακουφισμένη και χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά όλων των ετών. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη και τους καθηγητές μου, γιατί λόγω της καραντίνας έγινε προσπάθεια για να κάνουμε μαθήματα διαδικτυακά. Η κατάσταση με τον κορονοϊό αρχικά με αποσυντόνισε και με έβγαλε από τον ρυθμό μου και τη συγκέντρωσή μου. Ωστόσο, στο τέλος πιστεύω ότ ιόποιος μπόρεσε να αξιοποιήσει τον χρόνο, πέτυχε τον στόχο του.

Μαργέτα Βλαχαντώνη, 17.925 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

Η αλήθεια είναι πως η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη καθώς κληθήκαμε να προσαρμοστούμε σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα από αυτήν που ήμασταν συνηθισμένοι. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως το αποτέλεσμα με δικαίωσε και αντάμειψε την προσπάθεια που κατέβαλα. Φυσικά δεν ήμουν μόνη μου σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα και μπορώ να πω πως στάθηκα τυχερή, καθώς είχα δίπλα μου τους γονείς μου και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν. Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Σίλια Παπαδοπούλου, τον κύριο Σάκη Παπαδόπουλο και τον κύριο Αθανάσουλα Χρήστο για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ωστόσο, το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στους γονείς μου, καθώς ήταν αυτοί που μου έδιναν κίνητρα ώστε να προσπαθώ για το καλύτερο.

Kυριακοπούλου Γεωργία, 17.750, ΓΕΛ Βάρδας

Αισθάνομαι δικαίωση γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και οι προσπάθειές μου. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη λογω της καραντίνας με τα διαδικτυακά μαθήματα, γιατί βγήκαμε εκτός προγράμματος, αλλά τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την καθηγήτριά μου Διονυσία Κρίγκου. Πρώτη μου προτίμηση είναι η Νομική, ελπίζω να τα καταφέρω.

Επιτυχίες ΕΠΑΛ

Μαρία Παπαγεωργίου, 19.250 μόρια, Τομέας Υγείας, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι της προσπάθειας που έχω κάνει. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, λόγω και της κατάστασης που διαμόρφωσε η πανδημία, καθώς είχαμε δυσκολίες με τα μαθήματα και με το σχολείο. Είμαι ικανοποιημένη γιατί με τον βαθμό που πέτυχα, έχω μεγάλη ελευθερία επιλογής στη σχολή. Πιθανότατα θα ακολουθήσω την Ιατρική. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, και ιδιαίτερα την αδερφή μου, και τους καθηγητές μου

Νάσια Σουβαλιώτη, Τομέας Υγείας, 19.170 μόρια, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Eίμαι παρά πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα! Δεν θα κατάφερνα να πραγματοποιήσω το στόχο μου χωρίς την στήριξη της οικογένειας μου και φυσικά των καθηγητών μου! Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!

Θεόδωρος Παυλόπουλος, 1ο ΕΠΑΛ Πύργου, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, 18.310 μόρια

«Είμαι ευχαριστημένος από τη βαθμολογία που συγκέντρωσα καθώς οι βαθμοί μου ήταν αναμενόμενοι για μένα. Η έκθεση δυστυχώς χαντάκωσε τα παιδιά και ευελπιστούμε να πέσουν λίγο οι βάσεις για να πετύχω στην Ακαδημία της Πυροσβεστικής. Δε στερήθηκα ιδιαίτερα πράγματα, με σωστό πρόγραμμα όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν στην προσπάθεια μου. Χωρίς αυτούς, και οικονομικά και σε θέμα γνώσεις, δε θα τα κατάφερνα μόνος μου. Η αγωνία μου παραμένει μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων κάνοντας διακοπές…».

Αλέξανδρος Αστέριος Καστανάς, 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, τομέας Πληροφορικής, 18.305 μόρια

«Τα αποτελέσματα ήταν όπως τα περίμενα εκτός από την έκθεση, ήταν πολύ καλά και χαίρομαι πολύ. Αγχώθηκα πριν την ανακοίνωση κατά τα άλλα όμως ήταν μια δύσκολη σχετικά χρονιά που μας βοήθησε όμως η καραντίνα για να διαβάσουμε.  Παράλληλα συνέχισα να αθλούμαι στο στίβο, το δέκαθλο και το ακόντιο, στα οποία έχω διακριθεί. Δεν έχω αποφασίσει ποια ακριβώς σχολή θέλω αλλά τείνω στο Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που με βοήθησαν με το διάβασμα και το στρες και τους καθηγητές μου που μου έλυναν όλες τις απορίες και με στήριξαν στην προσπάθεια μου».

Γεώργιος Λουκόπουλος, 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, Τομέας Πληροφορικής, 18.270 μόρια

«Χαίρομαι πολύ για τη βαθμολογία μου. Με ενδιαφέρει η Πολεμική Αεροπορία- Τεχνολογική Υποστήριξη, ειδικότητα Πληροφορικής αλλιώς σε ένα Πανεπιστήμιο κοντά στην Πάτρα κυρίως πληροφορικής γιατί μου αρέσει πολύ και θέλω να ασχοληθώ. Είχα προετοιμαστεί αρκετά και η καραντίνα βοήθησε να ασχοληθώ με τα μαθήματα χωρίς αντιπερισπασμούς. Δε μου φάνηκαν δύσκολα τα θέματα και ευτυχώς δηλαδή. Θέλω να ευχαριστήσω τη μανούλα και όλη μου την οικογένεια για τη στήριξη και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με υποστήριξαν».

Γεωργία Γκρίλλα, 18.005 μόρια,Τομέας Υγείας,  2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Νιώθω ικανοποίηση γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ήταν μια περίεργη και δύσκολη χρονιά, λόγω και του κορονοϊού, αλλά επειδή διάβαζα και είχα προγραμματίσει τη μελέτη μου, τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξή τους. Πρώτη μου προτίμηση είναι η Νοσηλευτική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος