FOLLOW US: facebook twitter

Οι υποψήφιοι επί της κάλπης

Ημερομηνία: 08-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Τις πρωινές ώρες, επέλεξαν οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ηλείας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, συνοδευόμενοι από συνεργάτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους…

Το εκλογικό του δικαίωμα, στην γενέτειρα του, τα Λεχαινά, άσκησε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, υποστηρίζοντας σε δηλώσεις του, πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτη δύναμη, θα επανέλθει δριμύτερο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. «Δίνουμε μάχη για να μην επιτρέψουμε να έρθει το μαύρο παρελθόν, εμείς άλλωστε έχουμε μάθει στα δύσκολα. Όποτε η χώρα έχει σοβαρό πρόβλημα, καλεί την αριστερά και τώρα είμαστε πάλι μπροστά στον αγώνα αυτό. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα και είμαι αισιόδοξος επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση θα είναι εδώ, θα παλεύει για τα προβλήματα των πιο ευάλωτων της κοινωνίας, των νέων ανθρώπων, των συνταξιούχων, για να πάει η χώρα μπροστά».

Στο 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης, τονίζοντας ότι ο κόσμος αποφασίζει «εάν θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός στηρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς που πάλεψαν και μάτωσαν όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορέσει χώρα να βγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία, ή αν θα γυρίσουμε πίσω σε μία σκληρή δεξιά, ξανά σε μνημόνιο, δηλαδή στο κράτος της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μίζας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου».

Στην κρισιμότητα των εκλογών, αναφέρθηκε κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες αποφασίζουν για το μέλλον μας και για τη ζωή μας. «Οι Έλληνες δεν γυρίζουμε πίσω. Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα με ελπίδα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στηρίζουμε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία. Για μια καλύτερη Ηλεία για μια καλύτερη Ελλάδα».

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, νωρίς χθες το πρωί, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας. Κατά την έξοδο του από το εκλογικό τμήμα δήλωσε: «Σήμερα ο λαός της Ηλείας προσέρχεται στις κάλπες για να ολοκληρώσει την απόφαση που πήρε στις ευρωεκλογές και να δώσει εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει νέα κυβέρνηση, τη κυβέρνηση της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που περιμένει όλη η κοινωνία και να οδηγήσει την πιο επικίνδυνη και τυχοδιωκτική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί δηλαδή που της αξίζει».

Στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου ψήφισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Αυγερινοπούλου και με δηλώσεις της, εξέφρασε τη βεβαιότητα της για την αυτοδυναμία του κόμματος της. «Η επόμενη μέρα, η 8η Ιουλίου θα είναι μία καλύτερη μέρα για όλους πράγματα για την οικονομία μας, την εκπαίδευση, την υγεία, τη νέα γενιά, την 3η ηλικία, για όλους θα πάνε καλύτερα. Το πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι δικαιότερο, είναι κοστολογημένο, είναι εφικτό να γίνει. Για το νομό Ηλείας, έχουμε πραγματικά σχεδιάσει να κάνουμε υποδομές, οι οποίες έχουν καθυστερήσει τόσα χρόνια, να επενδύσουμε στον τουρισμό, στην αγροτική παραγωγή, στην κτηνοτροφία, στην εκπαίδευση και στη νέα γενιά.

Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μπορέσει να δώσει μία νέα πνοή στην χώρα».

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Νικολακόπουλος. «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες σήμερα θα δώσουν την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και όλοι μαζί να γυρίσουμε μία νέα σελίδα για τη χώρα μας. Ψηφίζουμε επίσης για μία ισχυρή Ηλεία, για να μπορέσει ο τόπος μας να πάει μπροστά».

Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευγενία (Ντένη) Νικολοπούλου. Κατά την έξοδο της, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Σήμερα είναι η μέρα της Δημοκρατίας, το λόγο έχουν οι πολίτες. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα ξημερώσει μία πιο φωτεινή μέρα για την Ελλάδα μας και την Ηλεία μας. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων».

Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σάκης Κότσιφας. Κατά την έξοδο του, από το εκλογικό τμήμα, επισήμανε ότι μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο, έφτασε η ώρα των πολιτών. «Η κρίσιμη ώρα που οι πολίτες θα επιλέξουν ποιοι είναι οι ικανότεροι, ποιοι είναι οι εμπειρότεροι, ποιοι είναι οι καλύτεροι, ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι για να προωθήσουν τα προβλήματα ανάπτυξης του νομού Ηλείας και να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα. Σε κάθε πραμάτεια, όπως η πραμάτεια των κομμάτων που εκτίθεται αυτή τη στιγμή για επιλογή, όπως κάνουν τα μαγαζιά, υπάρχουν καλά προϊόντα, υπάρχουν και άσχημα προϊόντα. Στην πραμάτεια που έχουν εκθέσει τα κόμματα μέσα στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν καλοί, υπάρχουν καλύτεροι, υπάρχουν άριστοι. Εύχομαι και ελπίζω ο λαός να επιλέξει τους άριστους για το καλό του τόπου και για το καλό της Ελλάδας».

Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης. «Σήμερα με την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής επιστρέφει η λογική και η ελπίδα. Μπαίνουν τα θεμέλια για την νέα μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Σήμερα με την ψήφο της, η Ηλεία αλλάζει γενιά και κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία και προοπτική».

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Κουτσούκος. «Το Κίνημα Αλλαγής σήμερα με την ψήφο του λαού θα κατοχυρώσει μία θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή. Διεκδικούμε προοδευτικές αλλαγές για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα να μην ξανά μπλέξει σε περιπέτειες χρεοκοπίας και μνημονίων. Θα είμαστε μια σοβαρή υπεύθυνη και προοδευτική αντιπολίτευση καθώς μόνο εμείς μπορούμε να εκφράσουμε γνήσια τον κόσμο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας».

Tο εκλογικό της δικαίωμα άσκησε, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύη Βεργοπούλου. «Σήμερα, δίνουμε το παρών και συμμετέχουμε ενεργά στο αύριο της χώρας. Ελπίζουμε ο Δημοκρατικός προοδευτικός χώρος, να στείλει ένα δυνατό μήνυμα απέναντι στον λαϊκισμό του Σύριζα και την συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας».

Στην Κρέστενα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δήμητρα Ζαφειροπούλου. Κατά την έξοδο της από το εκλογικό τμήμα επισήμανε: «Σήμερα είναι η μέρα του λαού, η μέρα της Δημοκρατίας. Με την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, εδράζεται η πολιτική σταθερότητα και επιτέλους η λογική επιστρέφει στη χώρα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος