FOLLOW US: facebook twitter

Οι Σχολικές Δραστηριότητες ταξίδεψαν στην Πόλη! – Εκπροσώπησαν την Δ.ΔΕ Ηλείας στο 10ο Συνέδριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Ημερομηνία: 06-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Οι Σχολικές Δραστηριότητες ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, εκπροσωπώντας την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν/  Ηλείας στο 10ο συνέδριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο “Περιβάλλον, Σχολείο, Κοινωνία”. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης και την Υπεύθυνη Π.Ε., κ. Δέσποινα Μιχελάκη, υπό την αιγίδα της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2019, στο “Ζωγράφειο” Λύκειο της Πόλης, ο Διευθυντής, κ. Γιάννης Δεμιρτζόγλου και οι 53 μαθητές υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν τους 260 συνέδρους από την Ελλάδα, με τον πιο ζεστό και συγκινητικό τρόπο.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού “Ανακύκλωση: Κύκλος αναδημιουργίας”, που διοργανώθηκε από την ΔΔΕ Ηλείας- Σχολικές Δραστηριότητες την περυσινή σχολική χρονιά και υλοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στα σχολεία της Ηλείας.

Παρευρέθηκαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, η Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, κα Δανάη Βασιλάκη, ο Μορφωτικός Ακόλουθος του Ελληνικού Προξενείου, κ. Σταύρος Γιωλτζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νεάπολης- Συκεών Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Βουλγαρίδης.

Μετά τη λήξη των εργασιών της ημερίδας και σε ατμόσφαιρα έντονης χαράς και συγκίνησης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και δώρων και στη συνέχεια ο Διευθυντής του “Ζωγράφειου” τους δεξιώθηκε στον τελευταίο όροφο του σχολείου, από όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανοραμική θέα στον Κεράτιο Κόλπο και την Πόλη, ανταλλάσσοντας ιδέες, απόψεις, εμπειρίες..

Η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε Ηλείας, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την εξαιρετική συνάδελφο τους  κα Δέσποινα Μιχελάκη για την άρτια διοργάνωση και την πολύ όμορφη συνεργασία!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος