FOLLOW US: facebook twitter

Οι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία…

Ημερομηνία: 18-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ó÷Ýäéï 1

Οι αριστούχοι του νομού με τις υψηλότερες βαθμολογίες μιλούν στην «Πρωινή» για την επιτυχία τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κική Κολοβέρου (kkoloverou@yahoo.gr), Γιάννης Σπυρούνης (jspirounis@gmail.com)

Δικαιωμένοι για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν, με πρόγραμμα και μεθοδικό διάβασμα, αισθάνονται οι αριστούχοι μαθητές της Ηλείας, που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες που τους ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για να εκπληρώσουν το όνειρο τους!

Στόχος ζωής λοιπόν και τον πέτυχαν! Και τώρα, ήρθε η ώρα να αδράξουν τους καρπούς των κόπων τους και με διαβατήριο τους βαθμούς τους, να περάσουν την πόρτα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάνοντας το όνειρο τους, πραγματικότητα.

Οι πρώτοι των πρώτων της Ηλείας, οι αριστούχοι απ’ όλα τα Λύκεια του Νομού, μιλούν σήμερα στην «Πρωινή» για την πρώτη δύσκολη μάχη της ζωής τους από την οποία βγήκαν νικητές, μοιράζονται μαζί μας, τις σκέψεις και τα όνειρα τους και «κλείνουν το μάτι», στη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά τους…

Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος 19.307 μόρια, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι πολύ χαρούμενος, το κύριο συναίσθημα που νοιώθω είναι έκπληξη. Πίστευα ότι ίσως να είχα σπάσει το φράγμα των 19.000 μορίων αλλά όχι με τόσο διαφορά. Πίστευα ότι έχω γράψει λίγο πιο κάτω σε κάθε μάθημα και πως ο βαθμός θα ήταν κατώτερος, αλλά τελικά εξεπλάγην. Σίγουρα νοιώθω χαρά. Η πρώτη μου προτίμησε είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές στο φροντιστήριο και στο σχολείο, γιατί και οι δύο ομάδες των καθηγητών με στήριξαν και κατάλαβα ότι με πίστεψαν από την αρχή που συνεργαστήκαμε. Και φυσικά  τους γονείς μου που μου παρείχαν όσα έπρεπε να μου παρέχουν».

Λεωνίδας Καραμάνης, 19.094 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αν και πιστεύω ότι στην έκθεση θα μπορούσα να τα πάω ακόμα καλύτερα. Συγκέντρωσα όμως μια δυνατή βαθμολογία και δε με «χάλασε» καθόλου καθώς μου δίνει το εισιτήριο για την εισαγωγή μου στην Ιατρική. Εννοείται πως είχα πρόγραμμα γιατί χωρίς διάβασμα τίποτα δεν γίνεται. Για την ώρα, δε σκέφτομαι την επαγγελματική μου αποκατάσταση καθώς για να βγω στην αγορά εργασίας θέλω 15 χρόνια οπότε δε ξέρω τι θα έχει γίνει. Ίσως είναι καλύτερα ίσως χειρότερα… Το εξωτερικό δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει σαν ιδέα, δεν ξέρω όμως μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι… Για την ώρα, χαλάρωση και ξεκούραση γιατί αυτό μας χρειάζεται».

Διονυσία –Χαρά Πισιμίση, 18.984 μόρια, 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένη καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα έκανα αρκετές θυσίες και η όλη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρα. Η βαθμολογία μου, μου επιτρέπει να επιλέξω ανάμεσα από αρκετές σχολές. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και την αδερφή μου, τους καθηγητές στο σχολείο μου αλλά και στο φροντιστήριο ΘΑΛΗΣ για την βοήθεια τους».

Παναγιώτης Τασιόπουλος, 18.968 μόρια, 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Στόχος μου είναι η Ιατρική, ωστόσο επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο ανόδου των βάσεων, όλα είναι «ανοιχτά». Με τη βαθμολογία αυτή, σίγουρα ανταμείβονται οι κόποι μου και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερες θυσίες. Το να χάσω ένα καφέ – που και αυτό στο κομμάτι της ξεκούρασης είναι χρήσιμο – δεν ήταν τόσο σημαντικό. Είχα βοήθεια και στήριξη και από τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο και σίγουρα την οικογένειά μου και τους ευχαριστώ».

Ναυσικά Μπερούκα, 18.859 μόρια, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη βαθμολογία μου, τώρα για σχολή δεν έχω καταλήξει ακόμα, έχω πολλές στο μυαλό μου. Την ώρα του μηχανογραφικού θα δείξει. Θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξή τους τόσο την οικογένειά μου όσο και τους καθηγητές μου».

Σοφία Πλαμαντούρα, 18.843μόρια, 4ο ΓΕΛ Πύργου

Θεωρώ ότι οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς δικαιώθηκαν καθώς κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Αυτή τη στιγμή πρώτη μου επιλογή θα είναι η Νομική στην Κομοτηνή. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους γονείς μου αλλά και τους καθηγητές μου που όλο το προηγούμενο διάστημα με στήριξαν και εύχομαι όλοι οι συμμαθητές μου να έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους τους.

Διονύσιος Γερασιμόπουλος, 18.775 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. Εννοείται αισθάνομαι χαρά μετά από ένα δύσκολο χρόνο με κόπους και κούραση. Όπως και να το κάνουμε όμως, όταν έχεις κάποιους υψηλούς στόχους αναγκαστικά, κοπιάζεις και θυσιάζεις κάποια πράγματα. Πλέον, το αποτέλεσμα με δικαίωσε και είμαι χαρούμενος. Θεωρώ, ότι άξιζε η προσπάθεια! Στόχος μου είναι η Ιατρική και η σχολή αυτή με ενδιέφερε από παλιά, και με τη βαθμολογία μου πιστεύω ότι τα κατάφερα. Για να πετύχει ένας υποψήφιος πρέπει να είναι αφοσιωμένος στο στόχο του, προσηλωμένος και συγκεντρωμένος. Προσωπικά είχα στήριξη σε μεγάλο βαθμό από τους καθηγητές μου, ενδοσχολικά και εξωσχολικά, ακόμα όμως και από τους φίλους μου, οι οποίοι, και στα δύσκολα και στα όμορφα, βοηθάνε και στηρίζουν να ανελιχθούμε όσο περισσότερο γίνεται».

Παρασκευή Πήττα, 18.745 μόρια 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου, στους καθηγητές μου, όχι μόνο φέτος αλλά και όλα αυτά τα χρόνια που με στήριξαν και με βοήθησαν να φθάσω εδώ που έφτασα, πετυχαίνοντας αυτή τη βαθμολογία. Παρότι ήταν μια δύσκολη χρονιά προσωπικά για μένα, τα κατάφερα και είμαι ευχαριστημένη με την επίδοση μου στις πανελλαδικές και ελπίζω οι κόποι μου να ανταμειφτούν. Με ενδιαφέρουν οι σχολές υγείας και ελπίζω να εκπληρωθούν τα όνειρα μου!».Γεωργία Σταυροπούλου, 18.738 μόρια,  1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι χαρούμενη από την ανακοίνωση των βαθμολογιών, δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα για τη σχολή. Θα το εξετάσω καλά και θα φτιάξω το μηχανικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους».

Παναγιώτης Δρογγίτης, 18.736 μόρια, 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ευχαριστώ τους καθηγητές μου, τους γονείς, τα αδέλφια και τους φίλους μου και ελπίζω όλοι οι μαθητές και συμμαθητές μου να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Οι βαθμοί είναι οι καλύτεροι που θα μπορούσα να έχω. Το μυστικό είναι πολύχρονη προσπάθεια και πολύ καλή προετοιμασία και κυρίως ψυχραιμία στις εξετάσεις. Τους τελευταίους μήνες αφιερωθήκαμε στο διάβασμα και οι μειωμένες έξοδοι σίγουρα άξιζαν τον κόπο. Στόχος μου είναι η ανώτερη Οικονομική σχολή, και Λογιστική και Χρηματοοικονομική Αθήνας θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για μένα».

Αλέξια Σταθοπούλου, 18.728, 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Στόχο μου έχω την Ιατρική ωστόσο δεν ξέρουμε πως θα κινηθούν οι βάσεις. Είμαι ευχαριστημένη από τη βαθμολογία μου, ίσως στην έκθεση θα μπορούσα κάτι περισσότερο,  στα υπόλοιπα μαθήματα όμως είμαι ικανοποιημένη. Το άγχος μου όμως παραμένει γιατί μπορεί να έφυγε το πρώτο άγχος των βαθμολογιών, τώρα εμφανίστηκε ένα «καινούργιο» άγχος για την ανακοίνωση των βάσεων. Επειδή έδινα δεύτερη χρονιά, και έχω περάσει ήδη στη Νοσηλευτική, αν δεν πιάσω την Ιατρική που είναι και ο στόχος μου, θα σπουδάσω τελικά Νοσηλευτική γιατί η Φαρμακευτική δε με ενδιαφέρει. Γενικά όμως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και ανυπομονώ αν η προσπάθεια μου αυτή, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου όταν ανακοινωθούν οι βάσεις».

Στάθης Τσατάς, 18.672 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Είναι πολύ ευχαριστημένος από τη βαθμολογία, γιατί είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας. Η Ιατρική είναι ο στόχος μου από μικρός και γι’ αυτό έκανα σωστό πρόγραμμα για το διάβασμα και την προετοιμασία αλλά και κάποιες θυσίες, όπου όμως άξιζαν τον κόπο. Με την βοήθεια του θεού, των καθηγητών μου αλλά και τη στήριξη των γονιών μου, κατάφερα να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άγχος τέλος, τώρα ξεκινά η ζωή!».

Ευσταθία Σταθά, 18.666 μόρια, 3ο ΓΕΛ Πύργου

«Πιέστηκα πολύ δυο χρόνια και όχι μόνο τον τελευταίο χρόνο και η αλήθεια είναι ότι πέρασα δύσκολα και υπήρξαν πολλές φορές που σκέφτηκα να τα παρατήσω, όπως πολλοί υποψήφιοι πιστεύω. Τώρα είμαι αρκετά χαρούμενη για το αποτέλεσμα και ταυτόχρονα λιγάκι στεναχωρημένη γιατί έκανα κάποια λάθη λόγω άγχους και δεν έφτασα στο 100% των δυνατοτήτων μου. Για όσους με ήξεραν ήταν λίγο έκπληξη όλο αυτό καθώς δεν περίμεναν ότι θα καθίσω να διαβάσω εύκολα. Εξ αρχής όμως έδωσα εξετάσεις για να περάσω στην σχολή Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Αθήνα, και εάν δεν την πιάσω θα βάλω και την Πάτρα».

Αναστάσιος Μπίρης,  18.625 μόρια, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, δεν περίμενα κάτι πιο ψηλά. Τώρα με την ανακοίνωση της βαθμολογίας στοχεύω στην Ιατρική που μου αρέσει κιόλας και ελπίζω να την πιάσω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξή της, τους καθηγητές και τους φίλους μου».

Nικόλαος Κοντόγιωργας 18.620 μόρια, ΓΕΛ Ανδραβίδας

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επίτευξη αυτής της βαθμολογίας διότι μπορώ να ελπίζω για την εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, αλλά και επειδή ξεπέρασα κατά πολύ την περσινή μου βαθμολογία η οποία ωστόσο μου είχε χαρίσει μια θέση στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρωγοί σε αυτή τη δεύτερη επίμονη προσπάθεια ήταν η οικογένεια μου, οι καθηγητές μου και οι φίλοι μου τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Νιώθω ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα αποτελέσει το διαβατήριο για την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων που είναι και ο πρωταρχικός μου στόχος.

Χρήστος Αθανασούλης, 18.619 μόρια 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα μου, σίγουρα μπορούσα ακόμα καλύτερα, ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Χωρίς θυσίες δεν γίνεται τίποτα, βέβαια δε μπορώ να πω ότι ήμουν κλεισμένος στο σπίτι και διάβαζα όλο το 24ωρο, υπήρχαν στιγμές χαλάρωσης αλλά και εντατικό διάβασμα και προετοιμασία το τελευταίο τουλάχιστον διάστημα. Στόχος μου είναι η Ιατρική, και ευελπιστώ να βρεθώ σε μια όμορφη πόλη. Θέλω να πω σε όσους, δε κατάφεραν αυτό που ήθελαν, ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ, ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά μας και θα δοθούν ευκαιρίες για να πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε.  Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου φυσικά αλλά και την κοπέλα μου».

Μπάμπης Συρογιάννης, 18.597 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη βαθμολογία μου και τώρα πλέον αναμένω την ανακοίνωση των βάσεων. Στόχος μου είναι η Κτηνιατρική και πιστεύω ότι θα τον εκπληρώσω, ταυτόχρονα όμως, με ενδιαφέρει και η Γεωπονική. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί οι εννέα πιο σημαντικοί μήνες κατά τους οποίους αφοσιώθηκα στο στόχο μου, κουράστηκα και πιέστηκα, έφεραν αποτέλεσμα και πιστεύω ότι οι κόποι ανταμείφθηκαν».

Παρασκευάς Συλλαιδόπουλος, 18.515 μόρια, 1ο ΓΕΛ Πύργου

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος γιατί οι προσπάθειες που κατέβαλα απέδωσαν. Χρειάστηκε πολύ προσπάθεια η αλήθεια είναι, χωρίς όμως να στερηθώ πράγματα.  Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα επιλέξω. Ιατρική, Πολυτεχνείο, Φαρμακευτική… Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές, τους γονείς μου που με στήριξαν και με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου».

Μαρία Τσουκαλά, 18.456 μόρια, 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένη από το αποτέλεσμα. Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών έφυγε και το άγχος όλων των προηγούμενων ημερών και τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία νέα αρχή. Στόχος μου είναι η Νομική Θεσσαλονίκης αλλά θέλω περισσότερο να ασχοληθώ με το Δικαστικό σώμα. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η κατάσταση στην Ελλάδα και έχω αρχίσει από τώρα να σκέφτομαι τα επόμενα βήματα μου, αλλά ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Μαρία Ελένη Αγγελοπούλου, 18.431 μόρια, ΓΕΛ Λάλα

«Σήμερα ίσως είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Ήρθε η μέρα που αποδείχθηκε πως οι κόποι και οι στερήσεις μου ανταμείφθηκαν. Με υπομονή και επιμονή σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και συνοδοιπόρους μου τους δικούς μου ανθρώπους, πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα τους γονείς μου που μου έδωσαν φτερά για να πετάξω ψηλά, τους φίλους μου και κυρίως τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο “Ολύμπιον” που στάθηκαν αρωγοί αλλά και φίλοι καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής. Μέσα από αυτή την διαδρομή λοιπόν επαληθεύεται η αρχαία ρήση πως “Τα αγαθά κόποις κτώνται”».

Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, 18.322 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Αισθάνομαι χαρούμενος αν και θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα είχα πάει ακόμα καλύτερα. Στόχος μου ήταν η Ιατρική, ωστόσο δεν ξέρω πως θα κινηθούν οι βάσεις για να γνωρίζω αν θα τον πετύχω. Ελπίζω σε αυτό διαφορετικά με ενδιαφέρει και η Φαρμακευτική. Η βαθμολογία που συγκέντρωσα ήταν αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης δουλειάς, μελέτης με πρόγραμμα και ελάττωσης κάποιων απολαύσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τα αδέρφια μου για τη στήριξη, τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και τους φίλους μου που μου συμπαραστάθηκαν».

Γιώργος Τσαπάρας, 18.292 μόρια, 1ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος που πέτυχα το στόχο μου και ανταμείφτηκαν οι κόποι μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές στο σχολείο μου, τους καθηγητές στο φροντιστήριο “Ορόσημο-Θαλής”, τους φίλους μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου και την οικογένειά μου για την στήριξη και την αγάπη τους. Θέλω να ευχηθώ στους συμμαθητές μου καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία».

Νικολέτα Φιλιπποπούλου, 18.277 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη με τη βαθμολογία αυτή και θέλω να πιστεύω ότι θα περάσω στην πρώτη μου επιλογή που είναι η Κτηνιατρική. Είναι μια επιλογή που ήθελα από μικρή γιατί λατρεύω τα ζώα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, που με βοήθησαν σε αυτή μου την προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι δε ζορίστηκα πάρα πολύ, προσπάθησα να προγραμματίσω το χρόνο μου σωστά και ταυτόχρονα να ασχολούμαι με κάποιες δραστηριότητες ώστε να εκτονώνω το άγχος μου και να μπορώ να αποδίδω κιόλας. Και νομίζω ότι για κάθε υποψήφιο αυτό είναι το βασικότερο, να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά την ψυχολογία του και να μην είναι υπερβολικός ούτε στο κομμάτι του διαβάσματος ούτε στις υπόλοιπες δραστηριότητες που ο καθένας αγαπά. Από δω και πέρα, ακολουθεί ξεκούραση και χαλάρωση και θα προσπαθήσω να μαζέψω ένα χαρτζιλίκι για να πάω διακοπές γιατί είναι κάπως δύσκολη η κατάσταση για όλους. Πλέον ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά μου και θα προσπαθήσω να τους εκμεταλλευτώ και να προσφέρω γενικότερα όσο περισσότερα μπορώ».

Βασιλική Μπέκα, 18.125 μόρια, 3ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το κατάφερα αυτό. Το όνειρο μου βέβαια είναι η Ιατρική και δεν ξέρω ακόμα πως θα κινηθούν οι βάσεις. Μακάρι να τα καταφέρω. Η χρονιά γενικά ήταν πολύ κουραστική και πιεστική, ευτυχώς τέλειωσε και τώρα έρχεται το καλύτερο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω, τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Δομή, και τους καθηγητές μου στο σχολείο και την οικογένεια μου που με στήριξε. Στερήθηκα εξόδους, δραστηριότητες που αγαπούσα αλλά επειδή αγαπάω πολύ την Ιατρική και ήθελα πολύ να περάσω, αφοσιώθηκα με πρόγραμμα στο διάβασμα».

Φωτεινή Τζουάνου, 18.012 μόρια, 3ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους μου τους καθηγητές ονομαστικά: Ν. Μπουγά, Η. Κορομάντζου, Ζ. Ζαχαρόπουλο, Ζ. Βούρτση, Γ. Κουτρουμάνο. Πέρα από σπουδαίοι καθηγητές είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι που με στήριξαν συναισθηματικά όλη την χρονιά. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που με ενθάρρυνε για τις επιλογές μου και τα όνειρα μου».

Σπύρος Χρυσάφης, 17.932 μορια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Αισθάνομαι δικαιωμένος στις προσπάθειες μου γιατί ήταν αποτέλεσμα αρκετής προσπάθειας εκ μέρους μου  και πιστεύω ότι με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα θα εκπληρώσω τους στόχους μου που είναι να περάσω στη Νομική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου που με στήριξαν στον αγώνα μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους επόμενους υποψηφίους. Είχα πρόγραμμα όλη τη χρονιά και πιστεύω ότι με ψυχραιμία και διαχείριση του άγχους τα κατάφερα. Μια μικρή αγωνία ακόμα υπάρχει μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων, έως τότε όμως ξεκούραση.

Νικόλαος Μπατής 17.765 μόρια, ΓΕΛ Ανδραβίδας

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη βαθμολογία μου. Αισθάνομαι πως οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ελπίζω να εισαχθώ στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, που είναι και η πρώτη μου επιλογή.  Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τον στόχο τους!!!».

Χριστίνα Μυσιρλάκη 17.309 μόρια, ΓΕΛ Βάρδας

«Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου. Ξεκίνησα εντατικό διάβασμα από την αρχή της χρονιάς, αλλά δεν πίεσα τον εαυτό μου και δεν στερήθηκα κάτι από την καθημερινότητα. Δεν έχω καταλήξει ποια σχολή θα επιλέξω στο μηχανογραφικό, θα δω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθώ τις επόμενες ημέρες».

Σωτήρης Κουρκουμέελης, 16.916 μόρια, ΓΕΛ Βαρθολομιού

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να πάω και καλύτερα σε ένα με δύο μαθήματα. Δεν έχω όμως παράπονο, έκανα καλό διάβασμα χωρίς όμως να πιεστώ ιδιαίτερα και να στερηθώ πράγματα από την καθημερινότητα. Άλλωστε παίζω και σε ομάδα μπάσκετ και δεν εγκατέλειψα τον αθλητισμό. Πρώτος στόχος είναι το τμήμα Χημικών Μηχανικών στην Πάτρα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Αναστασία Κοζώρη, 15.085 μόρια, ΓΕΛ Βάρδας

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα, περίμενα μια καλύτερη βαθμολογία, αλλά συνολικά δεν πήγαν καλά οι εξετάσεις για τους υποψηφίους. Αυτό μπορώ να πω, πως σε ένα βαθμό μου δίνει μια ικανοποίηση, αν και πραγματικά περίμενα περισσότερα. Μπορούσα να πάω και καλύτερα αλλά μας έκοψαν πολλούς βαθμούς. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδωσαν, καθώς και τους καθηγητές μου Σία Γιατρά, Ανδρέα Τασούλα και Αγγελική Σκατσώρα και ελπίζω να τους ικανοποίησα με το αποτέλεσμα. Αρχικός στόχος μου ήταν η Ψυχολογία, όπως δεν μπορώ να τον πιάσω. Έτσι θα επιδιώξω το τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Ψυχολογίας Ιωαννίνων που είναι κοντά και μπορώ μετά να κάνω μεταπτυχιακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος