FOLLOW US: facebook twitter

Οι προσκεκλημένοι στο 2nd Goalkeeper Camp 2021 και το πρόγραμμα

Ημερομηνία: 26-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι διοργανωτές του 2nd Goalkeeper Camp 2021 ανακοίνωσαν τους προσκεκλημένους στο φετινό Camp, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στη θέση του τερματοφύλακα θα συμβάλουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του Camp. Στους προσκεκλημένους είναι οι Φουσέκης, Κλιάφας, Γ. Λαμπρόπουλος, Γούνης και Γαβρίλης.

H ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Με μεγάλη μας χαρά και ευχαρίστηση παρουσιάζουμε την ομάδα των πεπειραμένων και άρτια εκπαιδευμένων καλεσμένων του 2nd Goalkeeper Camp 2021, οι οποίοι με την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους πάνω στη θέση του τερματοφύλακα θα συμβάλουν τα μέγιστα και θα βοηθήσουν τους νεαρούς και ταλαντούχους γκολκίπερ του Camp τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο.

Οι καλεσμένοι μας, λοιπόν, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 2nd Goalkeeper Camp 2021, είναι οι:

– Γιώργος Φουσέκης: Προπονητής τερματοφυλάκων της (ΑΕΛ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20)

– Βασίλης Κλιάφας: Προπονητής τερματοφυλάκων (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

– Γιώργος Λαμπρόπουλος: Πρώην Προπονητής τερματοφυλάκων του Πανηλειακού.

– Γιώργος Γούνης: Σκάουτερ τερματοφυλάκων του δικτύου Ακαδημιών του Παναθηναϊκού στη Δυτική Ελλάδα και μέχρι πρότινος Προπονητής τερματοφυλάκων του Παναρκαδικού.

– Βαγγέλης Γαβρίλης: Σκάουτερ της Ακαδημίας Παε Αεκ

Είναι μεγάλη τιμή για ολόκληρο το team του Goalkeeper Camp που τόσο σημαντικοί και καταξιωμένοι τερματοφύλακες και προπονητές θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ενισχύοντας την προσπάθειά μας και θα βοηθήσουν με τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου τους συμμετέχοντες αθλητές του Camp.

Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε … 1».

No description available.

Το πρόγραμμα

Εξάλλου, ανακοινώθηκε το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα του 2nd Goalkeeper Camp 2021, που θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στο Γήπεδο Μελιτσόπουλος Park στη Μαραθιά Ηλείας.

Όπου Group A, οι συμμετέχοντες αθλητές κάτω των 17 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια θα χωρίζονται σε μικρότερα υπογκρούπ με βάση την ηλικία τους.

Όπου Group B, οι συμμετέχοντες αθλητές άνω των 17 ετών.

Οι διοργανωτές παρακαλούν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την αυστηρή τήρηση των χρόνων προσέλευσης στο χώρο του Camp. Παράλληλα, για την αποφυγή συνωστισμού θα ήταν προτιμότερο οι μικροί αθλητές που συμμετέχουν στο Camp να συνοδεύονται από μέχρι 2 συνοδούς.

Κατά την είσοδο των αθλητών και θεατών στο χώρο του Camp θα υπάρχει πλήρης καταγραφή των στοιχείων τους στο βιβλίο εισόδου, όπως προβλέπει και ορίζει η νομοθεσία για την πρόληψη κατά του Covid-19. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους εβδομαδιαία βεβαίωση αρνητικού self test. Το υπόλοιπο προσωπικό θα υποβληθεί 2 φορές κατά την διάρκεια της διοργάνωσης σε rapid test.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος