FOLLOW US: facebook twitter

Οι πέντε νέοι βουλευτές της Ηλείας – Πρώτος βουλευτής Ηλείας σε σταυρούς ο Διονύσης Καλαματιανός!

Ημερομηνία: 08-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική
-Καλαματιανός, Αυγερινοπούλου, Τζαβάρας, Νικολακόπουλος, Κατρίνης

Με εκπλήξεις και ανατροπές  συνεχιζόταν η εξέλιξη της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών στην Ηλεία, καθώς η ροή των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών κινήθηκε σε αργούς ρυθμούς σε σχέση με τα αποτελέσματα των κομμάτων.

Έτσι με την ενσωμάτωση των σταυρών λίγο πριν τις 1 τα ξημερώματα, να έχει φτάσει μόλις στο 57,81% εμφανιζόταν αρχικά  να λαμβάνει η ΝΔ στην Ηλεία 4 έδρες και μια έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, η εικόνα αυτή όπως ήταν αναμενόμενο και όσο ανέβαινε η ενσωμάτωση, στις 1.22 π.μ  διαφοροποιήθηκε και η 4η έδρα που αρχικά ελάμβανε η ΝΔ επέστρεψε στο ΚΙΝΑΛ.

Ποιοι εκλέγονται βουλευτές

Με βάση τα παραπάνω στο νομό Ηλείας εκλέγονται βουλευτές από την πλευρά της ΝΔ η Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο Κώστας Τζαβάρας και ο Αντρέας Νικολακόπουλος, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός και από το ΚΙΝΑΛ ο Μιχάλης Κατρίνης.

Με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 58,51% οι πέντε νέοι βουλευτές ως τις 1.18 π.μ λάμβαναν τις εξής ψήφους:

Διονυσία Αυγερινοπούλου 7.829

Κώστας Τζαβάρας 7.223

Αντρέας Νικολακόπουλος 5.111

Διονύσης Καλαματιανός 8.922

Μιχάλης Κατρίνης 3756

Σάρωσε ο Διονύσης Καλαματιανός!

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας ήταν ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός που σάρωσε στην κυριολεξία σε σταυρούς  και εκλέγεται πρώτος βουλευτής Ηλείας! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεπεράσει τους… 14.000 σταυρούς, αριθμός σταυροδοσίας – ρεκόρ για την Ηλεία!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος