FOLLOW US: facebook twitter

Οι ΝΕΑΡο Banksy στο καρναβάλι της Πάτρας – Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας και της ομάδας ΝΕΑΡ των μικρών

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Στο φετινό καρναβάλι της Πάτρας, συμμετέχει ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας με οδηγό τον Banksy, έναν διεθνούς φήμης γραφίστα, τον σπουδαιότερο ίσως street artist της σύγχρονης εποχής  που με τα μηνύματα των έργων του προκαλεί αίσθηση σε παγκόσμιο επίπεδο και που έχει ζωγραφίσει τοίχους από την Παλαιστίνη ως την Ν. Ορλεάνη.

Στην αρχή του γκρουπ θα βρίσκονται οι «επαναστάτες με τα λουλουδια»(οι μικροί μας φίλοι-και όσοι αισθάνονται μικροί…)και ακολουθεί το αποτέλεσμα της επανάστασης των νέων…η ΑΝΟΙΞΗ.

Την ομάδα των παιδιών τους near- banksy συντονίζει και προετοιμάζει ο γυμναστής Κώστας Διαμαντόπουλος, που είναι και η «ψυχή» της ομάδας ΝΕΑΡ και όλων των επιτυχημένων εκδηλώσεων που γίνονται κάθε χρόνο στο δήμο Βουπρασίας, στα δημοτικά τη Βουπρασίας. Μάλιστα να πούμε ότι για το συγκεκριμένο καρναβαλικό πρότζεκτ, έγιναν και φωτογραφίσεις σε παραλίες, μέχρι και στην Καλογριά έφτασαν, υλοποιώντας αυτήν την πρωτότυπη ιδέα του Κ. Διαμαντόπουλου που είναι και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πρωτεργάτης της ομάδας σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος