FOLLOW US: facebook twitter

“Οι μικρές τερέζες”

Ημερομηνία: 16-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Δεν είμαι βέβαιος αν αποδόθηκε σωστά η δήλωση του κ. Μηταράκη, ότι βρήκε το υφυπουργικό γραφείο άδειο, µε µοναδικό περιεχόμενο δύο φωλιές κατσαρίδων. Οπωσδήποτε, όμως, αξίζει περαιτέρω αναλύσεως. Η απορία µου είναι αν πράγματι του έδειξαν το σωστό γραφείο και όχι εκείνο στο οποίο οι κατσαρίδες δεν ψοφάνε.

Θα ήταν ευκαιρία οι υπάλληλοι του υπουργείου να απαλλαγούν από το ανεπιθύμητο γραφείο, δίνοντάς το στον «νέο», που προφανώς δεν είχε επισκεφτεί ποτέ τον προκάτοχό του και συνεπώς δεν γνώριζε ποιο είναι το γραφείο του. Εξάλλου, το ενδεχόμενο να επικοινωνήσει εφεξής ο κ. Πετρόπουλος µε τον κ. Μηταράκη και να αποκαλυφθεί το τέχνασμα είναι µάλλον περιορισμένο.

Πάντως, επειδή ο κ. Πετρόπουλος είναι ευγενής και πολιτισμένος κύριος, αμφιβάλλω κατά πολύ αν συμβίωσε τέσσερα χρόνια µε τις «Τερέζες». Κάτι άλλο συμβαίνει και δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθούμε. Για το υπουργείο οι κατσαρίδες έχουν πολλαπλή σημασία. Σύμφωνα µε διεθνείς έρευνες, αποτελούν τα πιο ανθεκτικά όντα του πλανήτη, τα µόνα που θα επιβιώσουν σίγουρα σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Αρα, η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των κατσαρίδων είναι απαραίτητη και κακώς έσπευσε ο κ. Μηταράκης να κάνει απεντόμωση, η οποία άλλωστε δεν θα έχει αποτελέσματα για τους λόγους που προανέφερα. Υπάρχει, όμως, και ένας άλλος λόγος εκτέλεσης πειραμάτων στις κατσαρίδες.

Μήπως τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την επιβίωση των κατσαρίδων µπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τους συνταξιούχους;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος