FOLLOW US: facebook twitter

Οι κομμωτές συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:

Η Κ.Ο.Κ.Κ.Ε κήρυξε την 6η Απριλίου 2022 Πανεθνική Ημέρα Δράσης


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κλαδικής Ομοσπονδίας Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας η πρόεδρος στο οποίο γραμματέας είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων- κομμωτών Ν. Ηλείας,Γιάννης Διονυσόπουλος,- εκτιμώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, διαρκούσης της πανδημίας και του πρωτοφανούς πληθωρισμού και της ακρίβειας που καλπάζουν αποφάσισε να συμμετάσχει υπό την αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ στις κινητοποιήσεις που έχουν καθοριστεί για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 με ταυτόχρονη Πανελλαδική Απεργία. Κηρύσσουν δε, την Τεταρτη 6η Απριλίου 2022, Πανεθνική Ημέρα Δράσης.

Όπως επισημαινει η Κ.Ο.Κ.Κ.Ε σε ανακοίνωσή της “Το κεντρικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της Αττικής, την Τετάρτη 06 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ( επί της οδού Κοραή).
Θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή και συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κλάδου έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκειμένου να συζητήσουμε με τον Υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την εξέλιξη των αιτημάτων μας.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος