FOLLOW US: facebook twitter

Οι γλυκές Πασχαλινές δημιουργίες σε πρώτη ζήτηση!

Ημερομηνία: 13-04-2023 | Συντάκτης:

Τσουρέκια, σοκολατένια αυγά και λαμπροκούλουρα «σκλαβώνουν» το μάτι και απογειώνουν τη γεύση στα ζαχαροπλαστεία

Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου- Κική Κολοβέρου

Μοσχομύρισε ο τόπος πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια και τα ζαχαροπλαστεία της περιοχής έχουν προετοιμάσει με αγνά υλικά τις παραδοσιακές λιχουδιές των γιορτών. Και μπορεί η ακρίβεια σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά να είναι μεγάλη, οι ζαχαροπλάστες έχουν προσπαθήσει να διατηρήσουν όσο αυτό είναι εφικτό τις τιμές τους ώστε να μην λείψουν από κανένα σπίτι τις άγιες τούτες μέρες τα πασχαλινά κουλουράκια, τα τσουρέκια και φυσικά τα σοκολατένια αυγά για τους μικρούς τους φίλους.
Λαχταριστά τσουρέκια σε μοναδικές γεύσεις βρίσκει κανείς στο γνωστόζαχαροπλαστείο «PATSIOS» στον Πύργο, όπως και παραδοσιακά κουλούρια και κάθε είδους γλυκά. Την τιμητική τους όμως έχουν και τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά και κουνελάκια φτιαγμένα με πολύ αγάπη και φροντίδα.

«Επιλέγουμε πάντα φρέσκια ντόπια υλικά διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων μας στην κορυφή και στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν για όλους, έχουμε προσπαθήσει να συγκρατήσουμε τις τιμές» επισήμανε η Μαρία Πάτσιου προσθέτοντας πως η κίνηση έχει αρχίσει και θα κορυφωθεί όπως πάντα στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας και βεβαίως την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα. «Έχουμε φτιάξει λοιπόν παραδοσιακά τσουρέκια, γεμιστά με κάστανο και σοκολάτα, σοκολατένια αυγά και λαγουδάκια με μαύρη σοκολάτα αλλά και γάλακτος και φυσικά πασχαλινά κουλαράκια με φρέσκο βούτυρο και ντόπια αυγά. Η ποιότητα και φυσικά η γεύση, παίζει για την επιχείρηση μας το σημαντικότερο ρόλο και παρά τις αυξήσεις των τιμών στις πρώτες ύλες, εμείς θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε τα καλύτερα σε όλες μας τις δημιουργίες και σε αυτό δεν κάνουμε εκπτώσεις».

Αρώματα και χρώματα, πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες στο Ζαχαροπλαστείο SMARNAKIS στον Πύργο, όπου το μάτι χαίρεται να βλέπει τις χειροποίητες γλυκές δημιουργίες της επιχείρησης που συνδυάζουν γεύση και ποιότητα. Πανέμορφα σοκολατένια αυγά με εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα που παρασκευάζει το ζαχαροπλαστείο και τσουρέκια λογής- λογής για τα βαφτιστήρια, πασχαλινά κουλούρια, τούρτες, γλυκίσματα αλλά και νηστίσιμα γλυκά που προμηθεύεται ο κόσμος για την Μ. Εβδομάδα.

Ο κ. Άκης Σμαρνάκης μιλώντας στην Πρωινή, τονίζει ότι η αγοραστική κίνηση έχει ξεκινήσει και αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διήμερο, ενώ σε πρώτη ζήτηση είναι τα σοκολατένια αυγά και τα τσουρέκια όπως και τα λαμπροκούλουρα, ενώ υπάρχουν ήδη πολλές παραγγελίες για τούρτες και γλυκά για το Πασχαλινό τραπέζι. «Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι το φετινό Πάσχα θα κινηθεί σε καλούς ρυθμούς. Οι τιμές μας, παρότι όλες οι πρώτες ύλες έχουν εκτοξευτεί είναι ίδιες με τις περσινές και προσπαθούμε ως επαγγελματίες να απορροφήσουμε τις αυξήσεις – και πάλι δεν καλυπτόμαστε- για να μπορέσουν και οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα απαραίτητα συνοδευτικά γλυκίσματα για το Πάσχα και τα δώρα τους στα βαφτιστήρια. Όλα μας τα είδη είναι δικής μας παραγωγής, με άριστα και ποιοτικά υλικά, για παράδειγμα τα σοκολατένια αυγά ξεκινούν από 6 ευρώ και φτάνουν τα μεγάλα ως τα 20 ευρώ. Έχουμε ήδη πολλές παραγγελίες για γλυκά για το Πάσχα, ενώ μεγάλη ζήτηση έχουν αυτές τις ημέρες τα νηστίσιμα γλυκά μας. Μπορεί λοιπόν το κόστος για τις πρώτες ύλες και την ενέργεια να έχει σκαρφαλώσει στα ύψη, η επιχείρησή μας συνεχίζει όμως πάντα να επιλέγει ότι καλύτερο και δεν παζαρεύουμε την ποιότητα και νομίζω ότι αυτό ο κόσμος το εκτιμά. Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με τις οικογένειές τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος