
Στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων από το πρόγραμμα “Παντού για την υγεία και τον άνθρωπο” δωρεάν προληπτικές εξετάσεις
Το Σάββατο14 Ιουνίου : 10:00 – 15:00 και Κυριακή 15 Ιουνίου : 9:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, Ιατρική παρέμβαση για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Παντού για την υγεία και τον άνθρωπο” σε συνεργασία με τους Ιατρούς του Hellenic Healthcare Group (Metropolitan Hospital, Metropolitan General, Greta InterClinic, Υγεία, Μητέρα, Λητώ) για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αλλά και σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη.
Θα πραγματοποιηθεί Κλινικός Έλεγχος από τους εξής εξαιρετικούς Ιατρούς και Επιστήμονες:
Βασίλειος Τρίγκας : Χειρουργός Μαστού.
Γιάννης Παληός : Καρδιολόγος.
Δημήτρης Δόβρης : Ορθοπαιδικός.
Εμμανουήλ Νικητιάδης : Παθολόγος – Διαβητολόγος.
Βαγγέλης Νικολόπουλος : Αγγειοχειρούργος.
Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων ευχαριστεί θερμά τον Ενεργό Πολίτη του Νομού Ηλείας κ.Νίκο Δημάκη για τη βοήθεια του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση με τις δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις στα Κρέστενα. Μην ξεχάσετε να κλείσετε τα ραντεβού σας για δωρεάν εξετάσεις στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων!!
Για πληροφορίες και ραντεβού στο ☎️ 2625-360240
Όπως τόνισε η αν. διοικήτρια κ. Αριστέα Παπαπαδοπούλου: «Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας με απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο»