FOLLOW US: facebook twitter

Οι «Γενναίοι του Πύργου» επιστρέφουν: «Σημαντικό αποτέλεσμα η άνοδος στην Α1»

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου, με τον Γιάννη Γκότση στον πάγκο και με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών-ταλαντούχων παικτών, επιστρέφει δικαιωματικά στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου καθώς ήταν σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στην Α2, ενώ έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Καταραχίου, μέσω ανακοίνωσής της, έκανε τον απολογισμό της για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα, τονίζοντας πως το πρόσημο είναι θετικό και το αποτέλεσμα πολύ σημαντικό σε όλα τα επίπεδα για τους «Γενναίους του Πύργου».

Η ανακοίνωση-απολογισμός της Θύελλας αναφέρει τα εξής:

«Μια αναπάντεχη και απροσδόκητη ποδοσφαιρική χρονιά έλαβε τέλος και επίσημα. Έλαβε τέλος με ένα πρωτόγνωρο, για τα χρονικά του ποδοσφαίρου τρόπο, τον οποίο οφείλουμε να αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Η χρόνια για εμάς, σε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο όπως εξελισσόταν και όπως όλα έδειχναν θα κρίνονταν την τελευταία αγωνιστική είχε θετικό πρόσημο, διότι καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση της ΕΠΣΗ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της Α1 Κατηγορίας, η νέα σεζόν θα μας βρει να συμμετέχουμε σε αυτήν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, καταρχήν τον προπονητή και πρωτεργάτη της ομάδας μας Γιάννη Γκότση, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που καθ’ όλη την διάρκεια αγωνίστηκαν με πάθος και αγάπη για την φανέλα της ομάδας μας.

Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τα μέλη – φίλους, της ομάδας που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή.

Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για το ποδόσφαιρο και εν γένει για τον αθλητισμό ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε κάθε φορά, θέτουν ένα και πρωταρχικό στόχο, έναν στόχο που πιστεύουμε ότι θα αναζητηθεί από την πλειοψηφία των ομάδων στο εγγύς μέλλον: η συνεχής παρουσία της ομάδας μας στον χάρτη του ηλειακού ποδοσφαίρου. Το οφείλουμε σε ανθρώπους που δημιούργησαν και προσέφεραν πολλά για την ομάδα μας διαχρονικά και θα θέλαμε να αναφερθούμε στη παρούσα φάση σε δύο πρόσωπα που μας άφησαν πρόσφατα, τον Πάνο Βακαλόπουλο και τον Λάμπη Προκόπη.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του ηλειακού ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα και πέρασαν από αυτή την δοκιμασία της αναπάντεχης διακοπής και ευχόμαστε να είμαστε όλοι παρόντες στο γήπεδο την νέα χρονιά.

Καλό καλοκαίρι.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς και υγεία!

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας:

Ασημακόπουλος Νικόλαος, Βαγγόπουλος Κων/νος, Γαλανόπουλος Ανδρέας,
Γρηγορόπουλος Αγαθοκλής, Δακουράς Θωμάς, Δανίκας Νικόλαος, Δασκόπουλος Φάνης, Δεσύλλας Γεώργιος, Δρακόπουλος Φώτιος, Καββαθάς Λεωνίδας, Καββαθάς Σπυρίδων, Καρανικολός Γιώργος, Καράτσαλος Κων/νος, Καραχάλιος Παναγιώτης, Κλάδης Διονύσιος, Κοζοκάρου Λουίτζι, Κότσι Γιάννης, Κόκκινος Λέανδρος
Λειβαδίτης Διονύσιος, Μουζάκης Μαριος, Μπελεχρής Σοφοκλής, Νεοφώτιστος Γεώργιος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Παπαγεωργίου Κων/νος, Παργινός Αντώνιος, Προκόπης Χρήστος, Σούφης Γιώργος, Τριγάζης Σάκης, Τσιμάνης Αναστάσιος, Τσιγγούνης Φάνης, Φώτης Μιχάλης, Χρυσαειδής Αθανάσιος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος